user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Business & IT Traineeship

Business & IT Specialist
Brunel Nederland B.V.
 • Brunel Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering / Traineeship
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Bij diverse bedrijven ervaring opdoen, op onze kosten je ITIL/BISL, PSM1 en LEAN certificaten halen en de zekerheid van een contract. Klinkt goed? Begin nu jouw carrière als IT-specialist bij Brunel en neem de toekomst van jouw loopbaan in eigen hand!

Met een klein groepje collega-trainees begin je aan het programma. Er staan een aantal dagen op de agenda waarop jullie samenkomen om trainingen te volgen. Voorbeelden van vakopleidingen in het Business & IT Traineeship zijn PSM1, BiSL Foundation, ITIL V3 Foundation & LEAN.Uiteraard worden er ook leuke activiteiten georganiseerd om het allemaal gezellig en interactief te houden!

Je maakt deel uit van een high-performance-team waarbij de geautomatiseerde keuzes die jij maakt worden ondersteund door de technieken van onder andere machine learning. Voor de klant vertaal je de strategische visie naar verschillende scenario's, en vervolgens naar data-management-oplossingen.
Vanaf de start van het traineeship krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij toonaangevende bedrijven én om certificaten te halen om je expertise nog meer uit te breiden. Je zult niet gebonden zijn aan één bedrijf, waardoor je de kans krijgt om in het begin van je carrière een kijkje te nemen in de keuken van verschillende professionele IT-omgevingen.
Voor dit IT-traineeship zijn er meerdere startdata gedurende het jaar.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt sinds kort een hbo- of wo-diploma op zak in de IT (of toegepaste wiskunde)
 • Je stelt hoge kwaliteitseisen en hebt oog voor detail
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en schrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Sterk wereldwijd netwerk met interessante opdrachtgevers
Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat en prima arbeidsvoorwaarden
Brunel is een zeer ondernemende organisatie. Wij hechten veel belang aan talent en ambitie. En daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Jij kunt hierover inhoudelijk sparren met jouw consultant. Bovendien bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Naast de goede carrièrekansen heb je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je bij ons een bonus-opportunity, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract
Werken via Brunel betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Wij bieden jou toegang tot zowel top 100 bedrijven, als regionale organisaties binnen diverse branches. Zo krijg jij de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. In de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Brunel krijg je een marktconform salaris
Verder beschikken wij over een gunstige pensioenregeling
Je krijgt collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
En er zijn leuke extra’s op cultureel en sportief gebied

lees meer

Business & IT Traineeship
Score: 7.8
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam