user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software engineer Mobile in de regio Brabant

in Eindhoven

Open Circle Solutions
 • Open Circle Solutions
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Open Circle Solutions is een relatief jong bedrijf met een hoge mate van senioriteit in onze kernactiviteiten binnen Java, Mobile Solutions en Big Data. Gebruik makende van Open Source technologieën,  AI en Machine Learning, werken we aan bedrijf kritische maatwerk applicaties en veel aan innovatieve en niche oplossingen met en voor onze klanten. Wij zoeken collega’s die samen met ons de grenzen van het mogelijke willen onderzoeken en realiseren. 
 
Wat ga je doen:
Als mobile developer draag je bij aan het ontwikkelen van crossplatform mobiele applicaties in maatwerk/integratie projecten in-house en/of (gedeeltelijk) bij onze klanten. Daarnaast zal het coachen van junior ontwikkelaars op technisch vlak en, (on)gevraagd jouw vakkennis uitdragen, onderdeel zijn van jouw dagelijkse bezigheden. Daarnaast gaan wij samen met jou de mobile competentie bij Open Circle Solutions verder vormgeven en krijg je ruimte om jouw ideeën met het team om te zetten in werkelijkheid. 

lees meer

Functie-eisen Wat wij verwachten van jou:
 • Je hebt professionele ervaring met het bouwen van mobiele applicaties 
 • Je hebt een duidelijke passie voor cross-platform technologieën en vindt het uitdagend om jezelf hier verder in te ontwikkelen of in te gaan ontwikkelen. 
 • Tenminste HBO werk- en denkniveau. 
 • Bekend met design patterns 
 • Continuous Integration en Continuous Delivery zijn voor jou belangrijk 
 • Ondernemend, sociaal en ervaring met werken in scrum teams 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met een visie gericht op zelfstandigheid, maar ook flexibiliteit en de open houding ten aanzien van nieuwe ideeën, wisten zij al gauw een team van ervaren medewerkers om zich heen te realiseren. Met een gemiddelde ervaring van 14 jaar en een gemiddelde leeftijd van 35, is Open Circle Solutions met recht een jonge, innovatieve én ervaren organisatie te noemen.

Vanuit een basis van Open Source technologie wil je nieuwe tools en technieken onderzoeken en testen waarbij je uitgaat van de beste oplossing voor het probleem en de klant. Hiervoor krijg je alle ruimte, tijd en opleidingsbudget zonder dat dit je beperkt in je keuzes en toekomstperspectief. Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor iedereen.

Ook wil je graag meedenken en werken aan de visie en richting van het bedrijf en daarnaast verkennen we in onze Research & Development unit, genaamd Digital Labs, nieuwe en opkomende technologieën en wil je daaraan bijdragen.

We onderscheiden ons door samen met de klant onze projecten te formuleren en uit te voeren en ons niet te richten op detachering. De uitdagende projecten zijn veelal crossplatform Mobile, Java, Big Data in combinatie met AI en Machine Learning.

Onze cultuur is verantwoordelijk, eigenwijs, kritisch en ‘klant centraal’ waarbij iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt om te presteren!

Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed te noemen. Zo bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een jaarlijks studiebudget, 10 vrije studiedagen, een aantrekkelijke bonusregeling en maar liefst 30 vakantiedagen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.500 p/m

Je hebt elk jaar 10 dagen vrij beschikbaar voor het volgen van seminars, trainingen en opleidingen om je kennis te verdiepen of verbreden.
Een jaarlijks trainingsbudget van € 5.000,- zonder studieschuld op te bouwen
De flexibiliteit om invulling te geven aan je eigen ontwikkeling, groei en ambitie
Daarnaast de mogelijkheid om dit te verhogen met een bonus tot 2,5 keer je maandsalaris.
30 vakantiedagen per jaar
Leaseauto, smartphone en laptop
Zeer uitgebreide pensioenvoorzieningen en de voordelen van een collectieve zorgverzekering.

lees meer

Software engineer Mobile in de regio Brabant
Score: 8.7
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven