user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Open Circle Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8219/cc4aabd83f01e176676d163e454c3488/
Daalakkersweg 16-6
5641JA Eindhoven Noord-Brabant NL

06 15 39 14 18
Open Circle Solutions
Score: 8.8
Stemmen: 17

Open Circle Solutions

Daalakkersweg 16-6, Eindhoven

Open Circle Solutions
  • Open Circle Solutions
  • Eindhoven
  • 11 - 50 medewerkers
  • 06 15 39 14 18

Met een visie gericht op zelfstandigheid, maar ook flexibiliteit en de open houding ten aanzien van nieuwe ideeën, wisten zij al gauw een team van ervaren medewerkers om zich heen te realiseren. Met een gemiddelde ervaring van 14 jaar en een gemiddelde leeftijd van 35, is Open Circle Solutions met recht een jonge, innovatieve n ervaren organisatie te noemen.

Vanuit een basis van Open Source technologie wil je nieuwe tools en technieken onderzoeken en testen waarbij je uitgaat van de beste oplossing voor het probleem en de klant. Hiervoor krijg je alle ruimte, tijd en opleidingsbudget zonder dat dit je beperkt in je keuzes en toekomstperspectief. Daarnaast wordt er bovengemiddeld genvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor iedereen.

Ook wil je graag meedenken en werken aan de visie en richting van het bedrijf en daarnaast verkennen we in onze Research Development unit, genaamd Digital Labs, nieuwe en opkomende technologieën en wil je daaraan bijdragen.

We onderscheiden ons door samen met de klant onze projecten te formuleren en uit te voeren en ons niet te richten op detachering. De uitdagende projecten zijn veelal crossplatform Mobile, Java, Big Data in combinatie met AI en Machine Learning.

Onze cultuur is verantwoordelijk, eigenwijs, kritisch en klant centraal waarbij iedereen de vrijheid n verantwoordelijkheid krijgt om te presteren!

Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed te noemen. Zo bieden wij een uitstekende pensioenregeling, een jaarlijks studiebudget, 10 vrije studiedagen, een aantrekkelijke bonusregeling en maar liefst 30 vakantiedagen.

Werken bij Open Circle Solutions? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Software engineer Mobile in de regio Brabant (vervuld)
Open Circle Solutions Open Circle Solutions is een relatief jong bedrijf met een hoge mate van senioriteit in onze kernactiviteiten binnen Java, Mobile Solutions en Big ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Eindhoven