user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Local Support Engineer, Uden, leaseauto

ICT Support
Valid
 • Valid
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving In het kort
Een toffe IT-support baan waar jij hard- en software problemen gaat oplossen in een enthousiast team!

Dit ga je doen
Het zal je niet verbazen dat in deze rol geen dag hetzelfde is! Naast dat je verantwoordelijk bent voor het oplossen en uitvoeren van incidenten en changes, lever je support aan de gebruikers en helpt incidenteel met hardware problemen. Door jou kunnen eindgebruikers van deze klant dus altijd ongestoord en op alle locaties met hun devices werken.
De werkzaamheden plan je op basis van de urgentie die is aangegeven in onze Service Management Tooling. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het bijhouden van de CMDB. Uiteraard zorg je bij alles voor een goede documentatie van de incidenten, signaleer je knelpunten en koppel je deze terug in je team.

Je team
In deze rol maak je deel uit van een van de klantenteams van Valid, dit team bestaat uit 15 medewerkers; IT Support Engineers en Infrastructuur Specialisten. Jullie worden aangestuurd door teammanager Yra en de meeste mensen uit dit team werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Deze rol is daar dus een uitzondering in, want jij komt te werken op het hoofdkantoor van onze klant CSU, in Uden. Uiteraard vinden we het leuk als je regelmatig aanwezig bent op kantoor in Eindhoven voor kennisdeling en binding met je collega’s én natuurlijk voor een leuk bedrijfsuitje!

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten
 • Dat je een afgeronde Mbo IT-opleiding hebt;
 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een rol als IT Support Engineer;
 • Je bekend bent met ITIL v3 en je kennis hebt van Office365, Windows 8.1/10 en de Microsoft Cloud omgeving (OneDrive, Skype for Business);

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving We zijn een ambitieuze organisatie. Stay ahead is niet alleen onze belofte, het is ook onze mentaliteit. Ruim 300 ervaren professionals, opererend vanuit Eindhoven, Maastricht en Amsterdam, zijn continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen en te innoveren. Zo laten we onze klanten voorop lopen op het gebied van ICT en leveren we een belangrijke bijdrage aan hun succes.

Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en activiteiten vanuit de personeelsvereniging. We hebben verschillende Competence Centers die de verschillende competences binnen Valid naar een hoger plan willen brengen. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop en een telefoonabonnement vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende baan bij dé Cloud Solutions en Outsourcing service provider met het hoofdkantoor in Eindhoven en vestigingen in Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien! We besteden veel aandacht aan kennisdeling, waardoor jij voorop blijft lopen in je vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en personeelsuitjes. Jij ontvangt een goed salaris met een uniek bonussysteem, een laptop, telefoonabonnement en een leaseauto, dit vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Local Support Engineer, Uden, leaseauto
Score: 9.0
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Uden