user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren Local Support Engineer, Dusseldorf, Fulltime

ICT Support
Valid
 • Valid Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In het kort
Een gave job waarbij je op locatie van onze klant in Düsseldorf zorgt dat eindgebruikers met hun verschillende devices, altijd zorgeloos kunnen werken!

Dit ga je doen
Samen met je collega’s op de andere locaties ben je verantwoordelijk voor het oplossen en uitvoeren van incidenten en changes die we niet op afstand kunnen uitvoeren. Je levert hardware uit aan nieuwe gebruikers, zorgt dat de CMDB up-to-date blijft en verbetert deze processen zodat voor de gebruikers alles snel en effectief verloopt.
Geef je graag advies aan gebruikers en ben je pas tevreden als problemen tot op de bodem uitgezocht zijn en zie je het als een uitdaging om na te denken over verbeteringen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Je team
Je vormt samen met twintig andere engineers en beheerders een gedreven en hecht team en je rapporteert aan Barry; de teammanager. Dit team zit in Tilburg, bij één van de grootste klanten van Valid.  Aangezien we voor deze klant het beheer op meerdere locaties in Europa verzorgen, zal jij het vaste aanspreekpunt zijn van deze klant in Düsseldorf. Uiteraard zal je ook wel eens voor projecten of vervanging aanwezig zijn op de locatie in Tilburg, of voor kennisdeling met je collega’s én natuurlijk voor een leuk bedrijfsuitje wat we regelmatig plannen!
 

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten
 • Dat je een afgeronde Mbo IT-opleiding hebt;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, dus of op een IT-servicedesk en binnen een Local (Onsite) Support functie;
 • Je bekend bent met ITIL v3 en je kennis hebt van Office 2016 en Windows 7/10;
 • Daarnaast is een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal belangrijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving We zijn een ambitieuze organisatie. Stay ahead is niet alleen onze belofte, het is ook onze mentaliteit. Ruim 300 ervaren professionals, opererend vanuit Eindhoven, Maastricht en Amsterdam, zijn continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen en te innoveren. Zo laten we onze klanten voorop lopen op het gebied van ICT en leveren we een belangrijke bijdrage aan hun succes.

Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en activiteiten vanuit de personeelsvereniging. We hebben verschillende Competence Centers die de verschillende competences binnen Valid naar een hoger plan willen brengen. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop en een telefoonabonnement vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende baan bij dé Cloud Solutions en Outsourcing service provider met het hoofdkantoor in Eindhoven en vestigingen in Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien! We besteden veel aandacht aan kennisdeling, waardoor jij voorop blijft lopen in je vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en personeelsuitjes. Jij ontvangt een goed salaris met een uniek bonussysteem, een laptop, telefoonabonnement en een leaseauto, dit vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Laura de Bruijn
088- 9009500
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven