user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren Netwerk- & Systeembeheerder bij Vrieling Adviesgroep in Dedemsvaart, fulltime functie

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Eqib
 • Eqib
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Waar ga jij aan de slag?
Denk je graag na over de ontwikkeling binnen het beheer van een datacenter en hoe je de kantoorautomatiseringsomgeving elke dag verder kunt verbeteren? En word jij enthousiast van het verder optimaliseren van de ‘state of the art’ IT omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Netwerk- en Systeembeheerder bij Vrieling Adviesgroep!

Vrieling is een aanbieder van financiële diensten. Dat is niet zo bijzonder, want daar zijn er veel van. Vrieling onderscheidt zich door de wijze waarop ze in de markt staan en de waarden waar ze inhoud aan willen geven. Mensen die bij Vrieling werken zijn enthousiast, onafhankelijk, betrokken, creatief, integer en in het bijzonder echt een team.

In alles wat ze doen willen ze vandaag beter zijn dan gister. Het succes van een financiële dienstverlener staat of valt met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. Tegen die achtergrond is een tevreden klant voor Vrieling niet langer voldoende: zij gaan voor enthousiaste klanten!

Wat ga jij doen?
Als Netwerk- en Systeembeheerder kom je te werken op de afdeling IT. De meeste aandacht gaat uit naar het operationeel houden van het netwerk en de systemen. Samen zorgen je er voor dat ruim 200 collega’s elke dag met plezier hun werk kunnen doen. Daarnaast is het belangrijk dat wij de klant zekerheid, rust en continuïteit kunnen bieden. Bijdrage leveren aan het volledige virtuele datacenteromgeving. Je draagt wezenlijk bij aan diverse infrastructuurprojecten om deze omgeving zo up-to-date en veilig mogelijk te houden. Dit doe je voor 217 collega’s (en indirect voor onze klanten).

Binnen het IT team zijn wij gericht op goede communicatie met collega’s die hun passie voor techniek met jou delen. Daarnaast een prettige informele werksfeer waar af en toe grapjes worden maken geen probleem is en hard werken in je zit! Vrieling kent een nuchtere mindset zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Je krijgt een passend salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een premievrij pensioen en kortingen op verzekeringen) en Vrieling kent een actieve personeelsvereniging. Jaarlijkse BBQ’s, sportieve activiteiten en interessante conferenties functiegerelateerd.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken iemand met een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Een accurate, planmatige maar ook flexibele werkwijze is jouw niet onbekend. Je kan goed werken met een team, maar vind het ook niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast zijn je communicatieve vaardigheden goed doorontwikkeld en krijg je energie van initiatief nemen om mee te denken in verbeteringen van de IT-omgeving.
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met virtualisatie platformen;
 • Ervaring met Microsoft omgevingen;
 • Kennis van security-oplossingen en beheer van geautomatiseerde systemen is een pré;
 • Kritisch, proactief, oplossingsgericht en een echte teamplayer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Bij voorkeur 40 uur
Ervaren Netwerk- & Systeembeheerder bij Vrieling Adviesgroep in Dedemsvaart, fulltime functie
Score: 8.8
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Dedemsvaart