user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technisch specialist DELFT-FEWS, fulltime of 80%, standplaats Lelystad of Delft

Technisch ApplicatiebeheerderBusiness Analist
HKV lijn in water
 • HKV lijn in water
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving HKV zoekt een technisch specialist DELFT-FEWS (m/v) als uitbreiding van ons team.

HKV heeft een solide marktpositie op het gebied van informatiebeheer en operationeel waterbeheer. Vaak leveren en implementeren we hiervoor systemen op basis van de DELFT-FEWS software van kennisinstituut Deltares. We richten ons op het oplossen van de vragen en problemen van onze opdrachtgevers. Daarbij combineren wij IT-kennis met onze kennis van hydrologie, hydraulica, morfologie en wiskunde.

Onze positie is gestaag gegroeid en we zien mogelijkheden voor verdere groei. Om ons DELFT-FEWS team te versterken zoeken wij een technisch specialist DELFT-FEWS.

lees meer

Functie-eisen Als technisch specialist DELFT-FEWS bij HKV:
 • ken je de mogelijkheden en beperkingen van DELFT-FEWS bij het realiseren van slimme, en vernieuwende DELFT-FEWS oplossingen (je bent bekend met de DELFT-FEWS filosofie en denkwijze).
 • kan je een DELFT-FEWS implementatie en configuratie opzetten.
 • kan je voorbeelden van eerder uitgevoerde DELFT-FEWS projecten voorleggen waarin je voor robuuste oplossingen hebt gekozen.
 • ben je in staat om aan de hand van slimme data-analyses, informatieproducten te definiëren.
 • beschik je over analytisch denkvermogen op academisch niveau.
 • ben je proactief en streef je naar resultaten van hoge kwaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving HKV levert hoogwaardige onderzoek- en adviesdiensten en producten op het gebied van waterbeheer en veiligheid. Dit doen we in Nederland en in het buitenland. We baseren ons werk op grondige kennis van fysica, wiskunde, crisisbeheersing en besluitvormingsprocessen bij onze opdrachtgevers. We ontwikkelen nieuwe kennis en passen deze toe samen met opdrachtgevers, universiteiten en kennisinstellingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij ons werk je in een organisatie die voorop gaat in kennisontwikkeling, die garant staat voor kwaliteit en een groot netwerk heeft. Wij bieden een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, cursussen of coaching. Je komt te werken in een gemotiveerd team, dat gewend is om in een informele sfeer topprestaties te leveren.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Een deeltijdverband van 80% is bespreekbaar
Technisch specialist DELFT-FEWS, fulltime of 80%, standplaats Lelystad of Delft
Score: 7.8
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad