user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Creatieve Product Owner, Lochem of Amstelveen

Product Owner
Voordeeluitjes
  • Voordeeluitjes Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ter uitbreiding van de afdeling Software zijn we op zoek naar een creatieve Product Owner. De afdeling bestaat momenteel uit 3 internationale 'Scrum'-teams. Diverse C# .NET-developers, PHP-developers, front-end developers, testers en een Product Owner werken continu aan de verbetering en uitbreiding van onze applicaties.

Als Product Owner bepaal je samen met de Scrum master en de product-managers de prioriteiten voor het development team. Een groot deel van de baan bestaat uit het omzetten van ideeën van de klanten/stakeholders naar duidelijke, goed gedefinieerde user-story’s. Dit doe je aan de hand van mock-ups en visualisaties zodat het voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Tevens dienen de visualisaties als basis voor de User Interface. Naast het creatieve proces werk je samen met je collega Product Owners aan het prioriteren van de Backlog en het plannen van de sprints voor je team.

Het betreft een hele uitdagende functie waarbij je met veel mensen moet schakelen om tot goede resultaten te komen. Je wordt dus een spin in het web waarbij je al je creatieve en communicatieve talenten kunt inzetten.

lees meer

Functie-eisen We zijn benieuwd naar wat je gedaan hebt, maar je potentie en enthousiasme om te leren en te groeien zijn nog belangrijker. Goede soft skills zijn bovendien van grote waarde: je weet hoe je klanten en hun verwachtingen kunt managen en een team kunt begeleiden en motiveren.
Verder beschik je over:

• goede beheersing van de Engelse taal;
• goed analyserend en probleemoplossend vermogen;
• een goede dosis creativiteit om een idee om te zetten tot een werkend product;
• kennis van Adobe programma’s zoals Photoshop, InDesign en XD;
• ervaring in het maken van mock-ups, designs, visualisaties en prototypes;
• je kunt goed planmatig werken en snel schakelen want je zal meerdere projecten tegelijkertijd managen;

Nice to have:
• kennis van agile/scrum methodiek;
• kennis van HTML en CSS;
• kennis van Google Analytics;
• je bent dol op techniek en de nieuwste innovaties;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voordeeluitjes is een jonge, toonaangevende online travel agent met ruim 80 medewerkers. We hebben vestigingen in Lochem, Amstelveen en in India. Onze gezamenlijke uitdaging is om op Voordeeluitjes veel mooie en voordelige arrangementen aan te bieden aan onze klanten en om omzet voor de hotels en vakantieparken te realiseren. Aan deze uitdaging werken we met de volgende teams: Servicecenter, Sales, E-commerce, Software, HR en Finance. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm, maar samen vormen we één dreamteam!

De vaart zit erin want we maken steeds meer mensen blij met een mooi uitje en sluiten duurzame partnerschappen met hotels en vakantieparken. Bovendien groeien onze e-commerce afdeling en in-house IT expertise in rap tempo. We begeven ons in een veranderlijke, dynamische markt en willen daarom continu blijven vernieuwen en verbeteren. We verwelkomen dan ook steeds meer nieuwe collega’s.

Werken bij Voordeeluitjes betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan. Onze brandstof bestaat wekelijks uit acht pakken koffie en 1000 koppen thee, zo nu en dan een mud-run en een aantal keer per jaar samen op een (Voordeel)uitje.

Werken bij Voordeeluitjes betekent ook dat er altijd kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Dat maakt ons groots en dat maakt dat jij de kans krijgt om ons, en jezelf, nog groter te laten worden. Wij geloven bovendien in een platte organisatie, waarin iedereen ertoe doet en zijn steentje bijdraagt aan het eindresultaat.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat krijg je van ons?

• een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden;
• goede voorwaarden: marktconform salaris, 24 vakantiedagen en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling;
• een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn;
• alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren o.a.: zit-sta bureau, genoeg pauzes en koffie;
• heb je nog geen ervaring dan zullen we je optimaal begeleiden zodat je al snel in staat bent om als volwaardig Product Owner mee te draaien.

lees meer

Contactpersoon Yvette Langermans
0573298700
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lochem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lochem