user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Voordeeluitjes https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8196/5e4c26cd06ef2f274949831810ce992a/
Larenseweg 53
7241CM Lochem Gelderland NL

0573298700
Voordeeluitjes
Score: 8.8
Stemmen: 15

Voordeeluitjes

Larenseweg 53, Lochem

Voordeeluitjes
  • Voordeeluitjes
  • Lochem
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0573298700
Bekijk ICT vacatures

Voordeeluitjes is een jonge, toonaangevende online travel agent met ruim 80 medewerkers. We hebben vestigingen in Lochem, Amstelveen en in India. Onze gezamenlijke uitdaging is om op Voordeeluitjes veel mooie en voordelige arrangementen aan te bieden aan onze klanten en om omzet voor de hotels en vakantieparken te realiseren. Aan deze uitdaging werken we met de volgende teams: Servicecenter, Sales, E-commerce, Software, HR en Finance. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm, maar samen vormen we n dreamteam!

De vaart zit erin want we maken steeds meer mensen blij met een mooi uitje en sluiten duurzame partnerschappen met hotels en vakantieparken. Bovendien groeien onze e-commerce afdeling en in-house IT expertise in rap tempo. We begeven ons in een veranderlijke, dynamische markt en willen daarom continu blijven vernieuwen en verbeteren. We verwelkomen dan ook steeds meer nieuwe collegas.

Werken bij Voordeeluitjes betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan. Onze brandstof bestaat wekelijks uit acht pakken koffie en 1000 koppen thee, zo nu en dan een mud-run en een aantal keer per jaar samen op een (Voordeel)uitje.

Werken bij Voordeeluitjes betekent ook dat er altijd kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Dat maakt ons groots en dat maakt dat jij de kans krijgt om ons, en jezelf, nog groter te laten worden. Wij geloven bovendien in een platte organisatie, waarin iedereen ertoe doet en zijn steentje bijdraagt aan het eindresultaat.

Werken bij Voordeeluitjes? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Creatieve Product Owner, Lochem of Amstelveen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Voordeeluitjes - Lochem
1 vervulde ICT vacature Bekijk openstaande
Junior Supportdesk medewerker Lochem (vervuld)
Voordeeluitjes Ben jij enthousiast, net afgestudeerd en wil je nu in de praktijk aan de slag? Ben je een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem? Dan hebben wij voor jou ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Lochem