user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren Web Developer

Developer
Seneca B.V.
  • Seneca B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij wilt werken aan diverse projecten (website, intranet, sociaal intranet, kennisbank en klant contact center). Je kan zelfstandig werken, maar werkt ook goed samen in teamverband. Je bent communicatief en klantgericht. Je begrijpt wat klanten verwachten van een oplossing en bent niet tevreden voordat je klant dat is. Jij bent een teamplayer en weet werk en gezelligheid goed te combineren.
 
Functie-eisen Jij bent een Web Developer in hart en nieren. Je werkt al minimaal 5 jaar als ontwikkelaar en werkt vaak met JavaScript, XML, HTML en CSS. Je onderzoekt graag de vraag achter de vraag. Je vertaalt deze klantvragen naar een functioneel ontwerp. Heb je ook nog ervaring met Microsoft .NET en C#? Dan is dat een pre! (maar geen vereiste).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij helpen onze klanten om werkprocessen te ondersteunen en te versnellen. Onze kracht ligt in het automatiseren van de oplossing. Zo spelen onze klanten sneller in op de behoeften van hun eindklant. Door het bieden van de juiste, actuele en relevante informatie.

Met een team van getalenteerde en betrokken mensen zetten we de nieuwste webtechnologie in om intuïtieve en gebruiksvriendelijke software te creëren.

De producten van Seneca vind je overal. In het bedrijfsleven én in de non-profit sector. Daarbinnen is Seneca sterk vertegenwoordigd bij gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Veel van onze producten bevatten daarom branche specifieke aanpassingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Seneca lopen we altijd voorop. Daarom werk je bij ons met de laatste Microsofttechnieken. We ontwikkelen en implementeren innovatieve producten en hebben ambitieuze plannen met onze software. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris, extra vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een mobiliteitsregeling bij. Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerend team waar je kansen krijgt en jij jezelf optimaal kan ontplooien.

lees meer

Overige info Wij zijn Seneca. Wij helpen klanten al meer dan 20 jaar met het realiseren van hun online ambities. Dat doen we met standaard software, dat wij op maat inrichten. Bijvoorbeeld ons Content Management Systeem (CMS) Smartsite, ons Sociaal Intranet of ons formulierenplatform Formulierenserver.
 
Wij begeleiden de klant van begin tot eind: van advies tot ontwerp en van bouw tot hosting. Wij werken voor (middel)grote organisaties en de non-profit sector. In onze klantenkring zijn gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en verzekeraars sterk vertegenwoordigd.
 
Wij zijn een financieel gezond bedrijf met flinke ambities. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons projectenteam.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Sylvia Franken
+31 15 251 3700
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Ervaren Web Developer
Score: 7.6
Stemmen: 28

Vergelijkbare vacatures voor Webdeveloper in regio Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft