user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren Web Developer

Developer
Seneca B.V.
  • Seneca B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij wilt werken aan diverse producten en projecten. Je kan zelfstandig werken, maar werkt ook goed samen in teamverband. Je bent communicatief en klantgericht. Je begrijpt wat klanten verwachten van een oplossing en bent niet tevreden voordat je klant dat is. Jij bent een teamplayer en weet werk en gezelligheid goed te combineren.
Functie-eisen Jij bent een softwareontwikkelaar in hart en nieren. Je werkt al minimaal 3 jaar als C# ontwikkelaar en ben je dus goed bekend met .Net Framework en ook zijn Asp.Net MVC, IIS, HTML 5, CSS en Javascript/JQuery gebieden waar je kennis van hebt. Ervaring met SqlServer is een pre. Je hebt een goed gevoel voor datastructuren en design patterns. Verder ben je enthousiast, komt zelf met nieuwe ideeën en kan je deze zelfstandig uitwerken maar ook in teamverband voel jij je op je gemak.
Uiteraard heb je niet alleen oog voor code maar ook voor je klanten. Je begrijpt wat klanten verwachten van een goed stuk software en bent niet tevreden voordat je klant tevreden is. Daarnaast voeg je uiteraard als persoon ook een stuk gezelligheid toe aan het team.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij helpen onze klanten om werkprocessen te ondersteunen en te versnellen. Onze kracht ligt in het automatiseren van de oplossing. Zo spelen onze klanten sneller in op de behoeften van hun eindklant. Door het bieden van de juiste, actuele en relevante informatie.

Met een team van getalenteerde en betrokken mensen zetten we de nieuwste webtechnologie in om intuïtieve en gebruiksvriendelijke software te creëren.

De producten van Seneca vind je overal. In het bedrijfsleven én in de non-profit sector. Daarbinnen is Seneca sterk vertegenwoordigd bij gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Veel van onze producten bevatten daarom branche specifieke aanpassingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij willen altijd vooroplopen dus bij ons werk je met de laatste Microsofttechnieken. We hebben ambitieuze plannen met onze software dus dat betekent veel nieuwbouw. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris, extra vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een mobiliteitsregeling bij en natuurlijk een leuk team waar je de kans krijgt je te ontplooien.

lees meer

Overige info Wij zijn Seneca en wij helpen onze klanten al 20 jaar met hun online ambities. Dit doen we op basis van onze eigen producten waaronder het CMS Smartsite, het Formulierenserver platform, Sociaal Intranet en onze Enterprise Search oplossing. Daarbij kunnen we het hele traject verzorgen, van advies tot bouw en hosting. We zijn actief in onder meer de gemeente-, woningbouw-, zorg- en verzekeringsmarkt en het MKB in heel Nederland. We zijn een financieel gezond bedrijf met flinke ambities. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons ontwikkelteam.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd -

lees meer

Contactpersoon Mevr. Sylvia Franken
+31 15 251 3700
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft