Vacature Ervaren Netwerk Specialist met CCNA/CCNP - Rotterdam

Rotterdam

Laurens & Nivard IT Services BV
 • Laurens & Nivard IT Services BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Laurens & Nivard IT Services is een leuk bedrijf en een team van momenteel twaalf IT specialisten met ieder een eigen specialisme. Onze klanten zijn niet per se in Rotterdam of Zuid Holland gevestigd en ondanks dat Laurens & Nivard geen grote organisatie is, bedienen wij vooraanstaande high-end klanten. Daarnaast bedienen wij klanten en collega IT-bedrijven via interim- en detacheringsopdrachten.

Als medior of senior netwerk specialist ben jij het aanspreekpunt voor alle infrastructurele uitdagingen in ons team. Je installeert, configureert en connecteert alle soorten fysieke en virtuele netwerkproducten op basis van een door jou gemaakt ontwerp en plan, welke is afgestemd op de functionele wensen en eisen voor het netwerk door klant en je collega’s die zich ontfermen over de servers en applicaties.

Onze veelal hybride netwerken (local, over internet, in de cloud) hebben veiligheid en stabiliteit op nummer 1 staan en worden gemonitord op gebruik en misbruik om zodoende snel te kunnen acteren als dit nodig is. Jij zorgt voor de juiste configuratie van monitoring zodat onze klanten veilig en stabiel kunnen werken.
Je werkt in een team van specialisten voor en bij onze klanten en bent communicatief sterk, vriendelijk en open in de omgang en resultaatgericht. Je bent gewend aan flexibele werktijden om zodoende wijzigingen en implementaties te doen op momenten dat niemand er last van heeft.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring met netwerkbeheer
 • CCNA gecertificeerd, liefst ook CCNP
 • MBO niveau 4 afgerond, HBO is een pré
 • Bereid om in de randstad te werken bij de klant
 • Zelfstandig plannen en werken is voor jou geen probleem
 • Je wilt jezelf constant ontwikkelen en bijscholen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving IT: Het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar tegelijkertijd is het ook een moeilijk doorgrondbaar en complex onderwerp. Laurens & Nivard IT Services is hoogwaardige IT dienstverlener en ontzorgt organisaties op het gebied van IT door technisch hoogwaardige IT diensten en producten te leveren die passen bij de behoefte van de gebruiker en bovenal veilig zijn in gebruik.

Jij hebt daar een centrale rol in: Je doorgrondt de behoeftes van onze klanten op ICT gebied en weet deze feilloos om te zetten in een dienst of product dat de oplossing brengt voor de gestelde vraag of het probleem. Dit doe je samen met ons: Een team van hechte professionals waar IT in het bloed zit!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Salaris: In overleg, afhankelijk van diploma’s, certificeringen, ervaring en competenties.
- Bonus: Een speciaal bonus systeem geeft jou maandelijks en jaarlijks een mooie extra op basis van je inzet en resultaten.
- Wij geloven in jou: Bij ons krijg je gelijk een vast contract.
- Je wordt verzorgd: Auto, laptop, telefoon
- Plezier: een fijne werkplek en een leuk team waar je je echt thuis voelt, je werkt immers meer dan de helft van je leven, dus dan moet het ook echt leuk zijn!
- Zelfontplooiing: Bijscholing door kennisoverdracht onderling, door cursussen en opleidingen in overleg.

Extra's:
- Auto van de zaak
- Laptop
- Telefoon
- Een fijne werkplek

lees meer

Contactpersoon Patrick Bennink
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam