user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Beginnende Server- of netwerkspecialist met studieschuld? Wij leiden je op en nemen je schuld over!

in Rotterdam

Laurens & Nivard IT Services BV
  • Laurens & Nivard IT Services BV
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij ICTer in hart en nieren en wil je graag aan de slag als specialist op het gebied van kantoorautomatisering, netwerken en cloudoplossingen?
Wellicht een studieschuld opgelopen, je HBO niet afgemaakt omdat je ICT in de praktijk toch echt leuker vindt?

Dan hebben wij een prachtig groeipad voor jou waarbij je studieschuld wordt overgenomen en wij je begeleiden tot een stevige ICT specialist!
 
Functie-eisen - Een goede dosis basis ICT kennis op het gebied van netwerken, werkplekken(PC's, Laptops, Tablets etc), servers en internet/cloud oplossingen
- Een goed stel hersens die zowel digitaal/wiskundig als communicatief goed ontwikkeld zijn
- Een eigenwijs willetje: Jij wil persé een senior ICT specialist worden!
- Een rijbewijs en een afgeronde MBO opleiding
- Commitment om tijdens en na werktijd je vol in te zetten voor de klant, jouw groeipad en je teamgenoten in onze organisatie
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving IT: Het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar tegelijkertijd is het ook een moeilijk doorgrondbaar en complex onderwerp. Laurens & Nivard IT Services is hoogwaardige IT dienstverlener en ontzorgt organisaties op het gebied van IT door technisch hoogwaardige IT diensten en producten te leveren die passen bij de behoefte van de gebruiker en bovenal veilig zijn in gebruik.

Jij hebt daar een centrale rol in: Je doorgrondt de behoeftes van onze klanten op ICT gebied en weet deze feilloos om te zetten in een dienst of product dat de oplossing brengt voor de gestelde vraag of het probleem. Dit doe je samen met ons: Een team van hechte professionals waar IT in het bloed zit!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Onderdeel van het salaris is een aantrekkelijke maandelijkse bonusregeling, een goed pensioen, auto, laptop en telefoon en natuurlijk een dik budget voor opleidingen! Heb je een studieschuld? Wij treffen een aantrekkelijke regeling met je en nemen de schuld over!

lees meer

Beginnende Server- of netwerkspecialist met studieschuld? Wij leiden je op en nemen je schuld over!
Score: 8.0
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam