user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Laurens & Nivard IT Services BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8158/fed7eabe18551e1c2f73fef4cf2812c9/
Lloydstraat 11b
3024EA Rotterdam Zuid-Holland NL

010-4777823
Laurens & Nivard IT Services BV
Score: 9.5
Stemmen: 44

Laurens & Nivard IT Services BV

Lloydstraat 11b, Rotterdam

Laurens & Nivard IT Services BV
  • Laurens & Nivard IT Services BV
  • Rotterdam
  • 11 - 50 medewerkers
  • 010-4777823
Bekijk ICT vacatures

IT: Het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar tegelijkertijd is het ook een moeilijk doorgrondbaar en complex onderwerp. Laurens Nivard IT Services ontzorgt organisaties op het gebied van IT door technisch hoogwaardige IT diensten en producten te leveren die passen bij de behoefte van de gebruiker en bovenal veilig zijn in gebruik.

Jij hebt daar een centrale rol in: Je doorgrondt de behoeftes van onze klanten op ICT gebied en weet deze feilloos om te zetten in een dienst of product dat de oplossing brengt voor de gestelde vraag of het probleem. Dit doe je samen met ons: Een team van hechte professionals waar IT in het bloed zit!

Werken bij Laurens & Nivard IT Services BV? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Ervaren netwerk specialist met CCNA/CCNP
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Laurens & Nivard IT Services BV - Rotterdam
2 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Beginnende Server- of netwerkspecialist met studieschuld? Wij leiden je op en nemen je schuld over! (vervuld)
Laurens & Nivard IT Services BV Ben jij ICTer in hart en nieren en wil je graag aan de slag als specialist op het gebied van kantoorautomatisering, netwerken en cloudoplossingen? Wellicht een studieschuld ..
Junior of Medior Microsoft / VMWare Engineer (vervuld)
Laurens & Nivard IT Services BV Als Microsoft / VMWare engineer ga je bij ons aan de slag om omgevingen van onze klanten te beheren op het gebied van kantoorautomatisering. Dit doen we zowel op afstand als ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam