user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature C# .NET Developer met ervaring in de omgeving Montfoort (Utrecht)

in Montfoort

Centix BV
 • Centix BV
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Centix BV, te Montfoort, zoekt een  C# .NET programmeur om ons bestaande softwarepakket uit te breiden met nieuwe functionaliteit en om een belangrijke rol te spelen in onze overgang naar een cloud based oplossing!

Centix BV – gevestigd in het centrum van het land – maakt al jaren vooruitstrevende software op het gebied van het beheer van installaties en middelen zoals materieel, gereedschap en machines. We hebben een aansprekende en grote klantenkring. Centix is modulair opgebouwd en heeft een webapplicatie, diverse Android en IOS Apps en een C# Windows applicatie. De nadruk bij de ontwikkeling ligt bij de web omgeving en de diverse Apps.

Onze uitdagingen liggen momenteel  vooral op het gebied van beheersbaarheid (vanwege sterke groei), veiligheid (we werken voor de grootste bedrijven wereldwijd), nieuwe technologieën zoals IOT, predictive maintenance en super intuïtieve user interfaces (onze klanten zijn echt kritisch).
Onze orderportefeuille is meer dan gevuld en we zijn dan ook op korte termijn op zoek naar diverse nieuwe collega’s.

Over de functie
Als programmeur bij Centix ontwikkel je voor een uitdagende en veeleisende doelgroep. Onze klanten eisen ‘onder de motorkap’ complexe technologie maar met eenvoudige gebruikersinterfaces die intuïtief te gebruiken zijn. Je werkt in een team met specialisten waarbij er veel ruimte is voor je ontwikkeling.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het programmeren, documenteren en testen van nieuwe functionaliteit maar ook uit het aanbrengen van verbeteringen en correcties. De aangeleverde uitwerkingen bieden voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng.

Om het Centix pakket goed te leren kennen stellen we gebaseerd op je achtergrond een intern opleidingstraject vast. Na training en eventueel meelopen op andere afdelingen zal je geleidelijk aan gaan programmeren. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor uitgevoerd maar thuiswerken is ook mogelijk.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een relevante, afgeronde HBO opleiding
 • 2-5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring en kennis van C#, ASP.NET, SQL Server en Visual Studio
 • Ervaring met HTML, CSS, Javascript
 • Kennis van App ontwikkeling met Xamarin is een pré
 • Goede communicatieve en analytische vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Proactieve houding m.b.t. technologische ontwikkelingen

lees meer

Bedrijfsomschrijving Centix BV – gevestigd in het centrum van het land –maakt al jaren vooruitstrevende software op het gebied van het beheer van installaties en middelen zoals materieel, gereedschap en machines. Met ruim 20 jaar ervaring levert Centix BV complete oplossingen voor iedere branche.

In de loop der jaren heeft Centix een aansprekend klantenbestand opgebouwd, varierend van kleine lokaal georiënteerde bedrijven tot zeer grote internationaal werkende ondernemingen.

Centix is een snelgroeiende organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. We bieden voor de juiste kandidaten voor onze vacatures een fijne werkomgeving met ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
C# .NET Developer met ervaring in de omgeving Montfoort (Utrecht)
Score: 8.3
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Montfoort