user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Softwareontwikkelaar bij de afdeling IT Development van PiCompany

in Utrecht

PiCompany
 • PiCompany
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Softwareontwikkelaar bij de afdeling IT Development van PiCompany

Het team
Wij zijn een hecht team met een ongedwongen sfeer en een passie voor techniek. We houden van hard werken maar ontspanning en humor is ook belangrijk. Het team bestaat uit 8 personen: 5 ontwikkelaars, een tester, een technisch beheerder en een functioneel beheerder

De functie
Als ontwikkelaar bij PiCompany heb je een brede afwisselende functie. Onze webapplicaties zijn gebouwd in Java en Angular, maar er wordt ook met een hoop andere technologie gewerkt. Zo worden er in ons innovatie lab (soms samen met Universiteiten of hbo’s) prototypes gebouwd in Python waar mogelijkheden van Machine Learning op onze data worden getest. Ook worden er veel koppelingen met klanten of partners gemaakt via onze Servicemix ESB en Identity en Access Management implementatie KeyCloak.
Verder houden we ons bezig met bouwen van apps in Ionic en online- en PDF-rapportages in Javascript en StreamServe. Uiteraard zijn we ook intensief bezig met Data Security en goede performance van onze applicaties.

PiCompany zoekt iemand met affiniteit voor front-end en webdesign, om daarmee de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Binnen ons team is er ruimte om je breed te ontwikkelen, daarvoor zijn verschillende richtingen beschikbaar binnen de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Python, Java backend, Camel routing, integraties met 3e partijen, security, noem het maar op. We doen dit op allerlei manieren: sparren met collega’s, pizza-avonden, inhuur van experts en opleiding.

Onze producten zijn webapplicaties, portals en apps waar met behulp van psychologische testen en tools de talenten van mensen in kaart worden gebracht en we handvatten bieden om deze verder te ontwikkelen. Je werkt aan concrete projecten waar jouw toegevoegde waarde zeer duidelijk is en er is volop ruimte voor ideeën en eigen initiatief.
Hierbij werk je veel samen met je collega’s van de ServiceDesk, de consultants die implementaties bij klanten doen, de Sales en Accountmanagers en de psychologen en data-analisten van de Researchafdeling.

lees meer

Functie-eisen Dit vragen we van jou
 • Hbo of academisch werk- en denkniveau.
 • Opleiding of ervaring als software ontwikkelaar.
 • Ruime kennis en ervaring met Angular, TypeScript, SCSS, JSON, JavaScript ed.
 • Affiniteit met webdesign, responsive front-end ontwikkeling en mobile app ontwikkeling.
 • Kennis en ervaring met Java.
 • Kennis en ervaring met het bouwen van webapplicaties.
 • Kennis en/of ervaring met een van de volgende onderdelen is een pré: Servicemix, KeyCloak, Python, Ionic, Streamserve.

lees meer

Bedrijfsomschrijving PiCompany biedt kwalitatief hoogwaardige online assessmenttools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. PiCompany helpt organisaties daarmee betere resultaten te halen door het identificeren van kwaliteiten en het optimaal inzetbaar maken van medewerkers. Talenten van mensen worden objectief in beeld gebracht en gerichte ontwikkeltrajecten kunnen worden ingezet. Door middel van deze gerichte investeringen in het menselijk kapitaal van organisaties wordt direct en zichtbaar business resultaat gerealiseerd.
Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, marktleider in assessments en HR-advies. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van “High touch en High tech” oplossingen aan de Nederlandse HR-markt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
Softwareontwikkelaar bij de afdeling IT Development van PiCompany
Score: 7.7
Stemmen: 14

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht