user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature (Senior) Systeembeheerder - Detachering - 2.500 - 5.000 + auto van de zaak

Systeembeheerder
ITIS
 • ITIS Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De markt is groeiende en ITIS groeit mee. Dagelijks komen er aanvragen langs vanuit onze relaties voor systeembeheerders in de breedste zin van het woord en wij zoeken ervaren IT’ers die houden van de diversiteit van de detachering! Oftewel: wil jij de komende jaren elke dag hetzelfde werk doen? Dan zijn wij niet de juiste keuze. Wil je graag een lange samenwerking aangaan met een bedrijf, maar toch de variatie en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden behouden? Dan is ITIS wel “the place to be”!

De opdrachten zijn erg divers en variëren van het ondersteunen bij dagelijks 2e & 3e lijns beheer, zoals het monitoren, troubleshooten en het verzorgen van dagelijkse beheerwerkzaamheden, tot het implementeren en migreren van gehele infrastructuur omgevingen. Ook Office 365 & Cloud migraties komen steeds vaker voor, eveneens als termen zoals Azure/AWS, VMWare/Hyper-V, Storage, VOIP, Switching & Routing, Firewalls en SCCM/SCOM. Kortom: een oneindige diversiteit aan mogelijkheden en hierdoor een continue ontwikkeling voor jou als persoon én professional, waardoor wij als bedrijf ook weer groeien. Hoe meer win-win wil je het hebben!

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:

Inhoudelijke vaardigheden
 • MBO/HBO werk- en denk niveau, bij voorkeur met een HBO diploma. Uiteraard staan wij ook open voor gemotiveerde MBO’ers bij voorkeur met een IT opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Systeembeheerder in een Microsoft omgeving, bij voorkeur met kennis/ervaring binnen het detacheringswezen.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Microsoft certificering, aangevuld met certificering en ervaring op aanvullende expertisegebieden zoals VMWare, Hyper-V, SCCM, ITIL of Citrix.

Persoonlijke vaardigheden
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent communicatief vaardig en oplossingsgericht,
 • Je vindt gemakkelijk je weg in een team, maar bent ook zelfstandig en proactief.
 • Je bent flexibel, in staat om je eigen visie te vormen en deze duidelijk te maken aan anderen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collega’s om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collega’s een privé leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.000 p/m

Wat bieden wij!

• Een leaseauto!
• De mogelijkheid om te werken bij een werkgever waar je geen nummertje, maar een persoon met een privé leven bent.
• Een goed en competitief salaris tussen de 3.000 en 5.000 euro (gebaseerd op kennis/ervaring) o.b.v. 40 uur exclusief 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen.
• Medewerkersbijeenkomsten, kennissessies, samen kerst vieren, een familiedag: kortom veel leuke en gezellige momenten met jouw collega’s en je gezin!
• Opleidingsbudget, waarbij de invulling persoonlijk wordt afgestemd op jouw wensen en doelen, Hierin word je begeleid door onze fieldmanager, die regelmatig bij je op bezoek komt.
• Een interessante en divers klantenportefeuille met uitdagende en vaak langdurige projecten.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Voorkeur heeft een fulltime dienstverband van 36 à 40 uren, 32 uur is bespreekbaar.
Dennie Verberne Contactpersoon Dhr. Dennie Verberne
+31613479853
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht