user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature .NET Developer - Randstad - Detachering

in Barendrecht

ITIS
  • ITIS
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wat zoeken wij?
Wij zijn momenteel op zoek naar versterking voor onze core business: .NET ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je op detacheringsbasis bij diverse klanten aan de slag gaat, maar tegelijkertijd OOK onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT club die echt hart heeft voor zijn medewerkers? Dan is ITIS de juiste match voor jou!
Als allround ICT dienstverlener hebben wij sinds 2007 een breed en divers netwerk aan actieve klanten opgebouwd. Regelmatig wordt onze expertise geraadpleegd en gevraagd om ervaren .NET Developers. Een uitgelezen kans als je jouw expertise wilt inzetten binnen afwisselende en uitdagende projecten waarbij diversiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid de kernwoorden zijn.

Wil jij de komende jaren elke dag hetzelfde werk doen? Dan zijn wij niet de juiste plek voor jou. Wil jij graag een lange samenwerking aangaan, maar toch de variatie en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden behouden? Dan is ITIS wel “the place to be”! 
Onze opdrachten kunnen o.a. betrekking hebben op het ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen. Ook heb je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën, het testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties of het vertalen van technische specificaties naar duidelijk gestructureerde .NET-programmatuur. Kortom: een oneindige diversiteit aan mogelijkheden en hierdoor een continue ontwikkeling voor jou als persoon én professional, waardoor wij als bedrijf ook weer groeien. Hoe meer win-win wil je het hebben!

Wat bieden wij?
·         Een leaseauto!
·         De mogelijkheid om te werken bij een werkgever waar je geen nummertje, maar een persoon met een privé leven bent.
·         Een goed en competitief salaris tussen de 2.500 en 6.000 euro, gebaseerd op kennis en ervaring, en 26 vakantiedagen.
·         Medewerkersbijeenkomsten, kennissessies, samen kerst vieren, een familiedag: kortom veel leuke en gezellige momenten met jouw collega’s en je gezin!
·         Opleidingen en certificeringsmogelijkheden, persoonlijk afgestemd op jouw wensen en doelen, Hierin word je begeleid door onze fieldmanager, die regelmatig bij je op bezoek komt.
·         Een interessant en divers klantenportefeuille met uitdagende en vaak langdurige projecten.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:
Inhoudelijke vaardigheden
·         Minimaal een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
·         Minimaal 3 jaar aantoonbare programmeerervaring in ASP.NET & C# in het .Net framework.
·         Je hebt ervaring met XML en XSD.
·         Je bent bekend met Agile projectmethodieken zoals Scrum.
·         Het is een pré als je ervaring hebt met DevExpress en/of VB.Net.
Persoonlijke vaardigheden
·         Je bent nieuwsgierig, creatief, oplossingsgericht en proactief.
·         Je kunt goed luisteren en je bent communicatief vaardig.
·         Je bent flexibel.
·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collega’s om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collega’s een privé leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 6.000 p/m

Salaris altijd afhankelijk van de persoon. Leaseauto is onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Voorkeur heeft een fulltime dienstverband van 36 à 40 uren, 32 uur is bespreekbaar.
.NET Developer - Randstad - Detachering
Score: 8.0
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Barendrecht