user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

ITIS https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8126/70d7046b599e286290dcb1e001ff1bf2/
Zwolseweg 23
2994LB Barendrecht Zuid-Holland NL

+31613479853
ITIS
Score: 9.6
Stemmen: 41

ITIS

Zwolseweg 23, Barendrecht

ITIS
Bekijk ICT vacatures

Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collegas om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collegas een priv leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

Werken bij ITIS? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
(Senior) Systeembeheerder - Detachering - 2.500 - 5.000 + auto van de zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ITIS - Barendrecht
Infrastructuur Engineer - Managed Services - Barendrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ITIS - Barendrecht
2 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Inhouse Software Engineer .NET - Barendrecht (vervuld)
ITIS Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je ons inhouse software development team komt versterken en onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT organisatie ..
.NET Developer - Randstad - Detachering (vervuld)
ITIS Wat zoeken wij? Wij zijn momenteel op zoek naar versterking voor onze core business: .NET ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je op ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Barendrecht