user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ICP Manager bij de Gemeente Zoetermeer

Service Delivery Manager
Gemeente Zoetermeer
 • Gemeente Zoetermeer
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Weet jij hoe IT-servicemanagement eruitziet en wil je een ambitieuze organisatie laten profiteren van jouw ideeën, visie en energie? Dan is de functie van IP-manager heel geschikt voor jou.

Zoetermeer maakt graag gebruik van nieuwe technologie en moderne IT-oplossingen. We realiseren ons: een geavanceerd systeem is één, goed beheer is twee. Zicht op voortgang en kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Daarom willen we met behulp van een nieuwe ITSM-applicatie zorgen voor een nog betere dienstverlening, stipte afhandeling en duidelijke vastlegging van verstoringen, meldingen, wijzigingen op onze systemen en een goede borging van de CMDB.

Jouw taak als IPC-manager is om met vaste hand de regie op dit terrein te pakken, want we denken dat er nog winst behaald kan worden. Je gaat aan de slag met jouw kennis en ervaring, maar vooral met jouw vermogen om mensen voor je standpunt te winnen en weerstand op een empathische manier om te zetten in medewerking. Dat betekent je weg in de organisatie zoeken en verbinding tot stand brengen tussen afdelingen, mensen, processen en systemen. Je helpt ons om de huidige processen te verbeteren en je bent bereid om ook,indien nodig, zelf de handen uit de mouwen steken om de Servicedesk te ondersteunen. Jouw einddoel: tevreden klanten door een optimale dienstverlening, snelle afhandeling van verstoringen en een helder meldingen- en wijzigingsproces .. Het is een nieuwe functie, dus je hebt veel gelegenheid om hem naar eigen inzicht en op basis van je eigen visie in te vullen en vorm te geven. Stroop jij je mouwen al op? Solliciteer dan als IPC-manager bij Zoetermeer!

lees meer

Functie-eisen Je hebt een heldere kijk op de IT-Servicemanagement en ziet er niet tegenop om daarvoor binnen de organisatie de boer op te gaan. Als je constateert dat er intern niet altijd zicht is op de verschillende werkzaamheden of prioriteiten, weet je de juiste koppelingen te leggen en mensen te overtuigen. Met argumenten natuurlijk, maar je gevoel voor humor helpt ook. Verder neem je mee:
 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding met relevante ITIL V3-certificering en een aantal jaar ervaring of een hbo-opleiding met aantoonbare affiniteit met ITIL processen
 • ervaring in het opzetten of verbeteren van een servicedesk en het incidentproces
 • kennis van IT Service & Support Management-platforms of het vermogen om je dat snel eigen te maken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Informatie & Automatisering zijn we continu bezig de burger zo goed mogelijk te bedienen. Met dat ultieme doel voor ogen, werken we samen met de vakafdelingen aan de beste informatievoorziening en automatisering. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. De focus ligt op innovatie en de ambities zijn groot. Het is bij ons geen kwestie van ‘systemen in de lucht houden’ maar we gaan voor de beste informatievoorziening voor de burger. We werken hierbij nauw samen met de verschillende teams binnen de afdeling. Een buitenwereld die continu in beweging is, maakt het werk op onze afdeling dagelijks dynamisch. Samen ondersteunen en verbeteren we de hele organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.225 p/m

Je hebt een gezichtsbepalende rol voor het imago van ICT-dienstverlening in Zoetermeer. Omdat jij weet hoe goed servicemanagement eruit ziet, luisteren wij naar je en gaan graag aan de slag met jouw goede ideeën. Ons moderne stadhuis stimuleert ontmoetingen en onderlinge samenwerking en je bent flexibel in het kiezen van je werkplek. Ook kun je rekenen op:
• een salaris van maximaal €4.225 per maand bij een volledige werkweek (schaal 10)
• prima arbeidsvoorwaarden, zoals een ABP-pensioen, een tegemoetkoming in je ziektekosten en een reiskostenvergoeding
• overige arbeidsvoorwaarden die je zelf kunt vormgeven, zoals extra verlof
• mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen
• een aanstelling voor één jaar die we daarna graag omzetten in een vast dienstverband

lees meer

ICP Manager bij de Gemeente Zoetermeer
Score: 9.5
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer