user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teammanager Functioneel Beheer Gemeente Zoetermeer

Functioneel ApplicatiebeheerderICT Manager
Gemeente Zoetermeer
 • Gemeente Zoetermeer
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Heb jij je sporen verdiend in functioneel beheer en ben je op zoek naar ruimte voor jouw leidinggevende vaardigheden en strategische visie? Dan is dit jouw kans!

De functie van manager functioneel beheer
We geven we jou de integrale verantwoordelijkheid voor de medewerkers van het team Functioneel Beheer. Dit team werkt aan een brede mix van systemen en activiteiten, inclusief de beheertaken rond het gemeentelijke zaaksysteem dat zich steeds meer ontwikkelt tot cruciaal knooppunt. Met integraal bedoelen we écht integraal: van de dagelijkse aansturing van de medewerkers, de output van de afdeling tot aan de bedrijfsvoering. Je brengt structuur aan in het werk, geeft je mensen ruimte, maar neemt waar nodig beslissingen.

Je bouwt bewust aan het team, omdat je weet dat professionalisering, groei en werkplezier de belangrijkste ingrediënten zijn voor betrokkenheid en productiviteit. Samen met de andere MT-leden vorm je een hecht en doelgericht viertal dat de stevige eisen uit de omgeving weet te vertalen naar heldere doelstellingen en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Past deze verantwoordelijke, pittige, maar uitdagende functie bij jou? Solliciteer dan als teammanager functioneel beheer bij de gemeente Zoetermeer!

lees meer

Functie-eisen Je bent iemand die de zaakjes administratief en organisatorisch altijd op orde heeft, maar je omgeving beschouwt je toch vooral als een ‘people manager’. Je stimuleert je mensen om met oplossingen, voorstellen en ideeën te komen. Tegelijk sta je staat als een huis voor hen én voor de kwaliteit van het werk. Stabiel, realistisch, pragmatisch en met een heldere visie breng je de afdeling telkens een stap vooruit. Verder neem je mee:
 • een HBO-opleiding op een passend gebied en kennis van functioneel beheer
 • minstens 5 jaar werkervaring, liefst bij de overheid en/of een politiek georiënteerde organisatie
 • ervaring met het coachen en ontwikkelen van medewerkers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zoetermeer is een toekomstgerichte stad. We gaan aan de slag voor de stad, samen met onze partners, inwoners en ondernemers. We spelen in op de behoeften die in de stad leven en doen dat op een manier die voor iedereen het beste resultaat oplevert.
Salarisinformatie Bruto € 4.859 p/m
Teammanager Functioneel Beheer Gemeente Zoetermeer
Score: 9.5
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer