user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder Sociaal Domein gemeente Zoetermeer

Functioneel ApplicatiebeheerderSQL
Gemeente Zoetermeer
 • Gemeente Zoetermeer
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij de functioneel beheerder die uiteenlopende technische systemen binnen het sociaal domein weet te koppelen aan meerwaarde voor de business? Dan zoeken wij jou!
Als gemeente gebruiken we voor onze dienstverlening binnen het sociaal domein heel wat applicaties, van Suites voor het sociaal domein, Stratech tot aan systemen voor handhaving zoals Key2Handhaven. Deze applicaties moeten feilloos werken. Alles moet bovendien toekomstbestendig zijn.


Als functioneel beheerder ben jij voor één of meer van deze systemen onze steun en toeverlaat. Van het afhandelen van storingen tot leveranciersmanagement en van slim meedenken tot projectmanagement van nieuwe projecten zoals het inrichten van een klantvolgsysteem of zaakgericht werken. Ook lever je ons de data waarmee we onze praktijk kunnen verbeteren. Allemaal binnen een organisatie die hoge eisen stelt en waarbij je soms creatief moet zijn in het zoeken naar oplossingen. Een technisch uitdagende functie die je de kans geeft om niet alleen veel verschillende applicaties te leren kennen, maar ook alle hoeken van de organisatie. Spreekt jou dit aan? Dan zien we je graag als functioneel beheerder sociaal domein bij de gemeente Zoetermeer.

lees meer

Functie-eisen Jij slaagt erin om een goede verbinding te leggen tussen de technische aspecten van de verschillende applicaties en het neerzetten van een goed product voor de business. Je combineert dat met een positieve, meedenkende houding en gevoel voor de behoeften en vragen van jouw klanten. Je hebt een ketengerichte blik die verder gaat dan het functioneren van de beheerde applicaties alleen. Verder neem je mee:
 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica
 • kennis van SQL en Cognos
 • ervaring met het beheer van gemeentelijke applicaties in het sociaal domein, waaronder de Centric-applicaties.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zoetermeer is een toekomstgerichte stad. We gaan aan de slag voor de stad, samen met onze partners, inwoners en ondernemers. We spelen in op de behoeften die in de stad leven en doen dat op een manier die voor iedereen het beste resultaat oplevert.
Salarisinformatie Bruto € 3.805 p/m
Functioneel Beheerder Sociaal Domein gemeente Zoetermeer
Score: 8.6
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer