Vacature Netwerk Security Engineer - Rotterdam

Rotterdam

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bouw jij graag met een klein team aan een enorme omgeving? Dan is dit wellicht iets voor jou!


Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Netwerk Engineer met kennis van firewalls. Je bent dagelijks met een klein team verantwoordelijk voor het beheer en de vernieuwing van de Enterprise omgeving. Denk hierbij aan systeem/security verbeteringen, optimalisatie van de prestaties en het minimaliseren van incidenten. Je werkt aandachtig en je gaat voor kwaliteit. Met jouw kennis en ervaring help dagelijks de omgeving naar een hoger niveau.


Wie ben je?

Als ervaren engineer/beheerder sta je sterk in je schoenen. Je kan goed zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen. Je hebt minimaal vier tot vijf jaar aantoonbare kennis in netwerkbeheer, werkt graag met routers & switches, firewalls en datacenters. Je bent communicatief, analytisch en kunt zowel zelfstandig als met een klein team goed overweg.


Wat mag je verwachten?

- Een goed salaris tussen de €3.800,- tot € 4.500,- euro;
- Een fijne werkplek in een mooi pand in Rotterdam;
- Een volledige vergoeding voor het gebruik van OV (NS-Business card);
- Mogelijkheden om certificeringen en studies te volgen;
- Leuke uitjes en borrels met het team;
- Een organisatie die veel investeert in personeel en groeitrajecten concreet uitstippelt.


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een grote organisatie met een enorme hoeveelheid klanten. Ze zijn bijna twintig jaar actief en groeien nog steeds! Ze zijn dagelijks bewust bezig met verduurzamen en het creëren van tevreden klanten. Daarnaast moet je het leuk vinden om te werken in een actieve jonge club met een Rotterdamse mentaliteit.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Reggy Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 14 234 292 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Reggy Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam