Vacature Netwerk Engineer - Alkmaar

Alkmaar

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Complexe netwerken, routing, switching, designs en het oplossen van problemen is het eerste waar je aan kunt denken.


Wat ga je doen?

Voor een technische organisatie zijn wij sinds kort op zoek naar een netwerk specialist. Je gaat aan de slag met ontwerpen, implementaties, complexe changes en het oplossen van moeilijke problemen. Zowel zelfstandig als in teamverband ga jij dagelijks deze uitdaging aan en wilt je gaan voor het beste resultaat. Door de grote diversiteit aan klanten & partners raak je nooit verveeld en kom je altijd in contact met de nieuwste technieken. Ze zitten zowel in de Enterprise als MKB.

Je ontwerpt, beheert, bouwt omgevingen van a tot z en je bent volledig betrokken bij de projecten. Al met al maatwerk, waar up to date kennis zeker voor nodig is.


Wie ben je?

- Je ademt networking;
- Werkt op HBO werk en denk niveau;
- Bent in het bezit van een ICT gerelateerde diploma;
- Hebt een CCNA en/ of CCNP (pré);
- Je bent communicatief en je staat sterk in je schoenen.


Wat mag je verwachten?

- Je gaat aan de slag in een uitdagende omgeving en werkt samen met een energiek team;
- Je krijgt een leuke fulltime baan met het uitzicht op een vast contract;
- Een comfortabele leaseauto;
- Jaarlijks studiebudget om certificeringen te kunnen halen;
- Interessante projecten en mooie klanten om voor te werken;


Waar ga je werken?

Als middelgrote organisatie zorgen zij als jaren voor een goede netwerkinfrastructuur bij diverse providers, datacenters, network operators en internationale klanten. Ontwerpen, bouwen, beheren, het valt allemaal onder hun specialisatie. Pas als de hele infrastructuur goed draait zijn ze tevreden. Ze staan voor goede communicatie, aandacht voor maatwerk en de beste configuraties.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Reggy Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 14 234 292 | [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Reggy Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alkmaar