Vacature Network Engineer - Rotterdam

Rotterdam

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een echte network engineer en heb je hier ook ruime ervaring mee? Ben je een echte doorpakker en houd je van de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Als network engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren, monitoren en verbeteren van het netwerk. Je bent een techneut die naast die drie punten ook veel ervaring heeft met troubleshooting en ga je ook aan de slag met de optimalisatie van het netwerk. Dit om nog meer mensen te voorzien van snel internet en uitstekende capaciteit.


Wie ben je?

Je bent een network engineer in hart en nieren en je vindt het daarnaast ook leuk om de leiding te pakken. Omdat je met meerdere beheerders in het team zult werken is teamprestatie van groot belang. Jullie zorgen er met elkaar voor dat de netwerk capaciteit goed is, hardware / software vernieuwd wordt en problemen zo snel en vlekkeloos worden opgelost. Je weet als geen ander de klant tevreden te stellen en pakt storingen dan ook op als je even niet op kantoor bent.

Verder heb je:

- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 5 jaar ervaring als network engineer;
- Communicatief sterk;
- Certificaten, zoals CCNP, zijn een pré;
- Affiniteit met ISP.


Wat mag je verwachten?

Je komt te werken bij een groot bedrijf die al veel huishoudens heeft aangesloten op het internet. Een bedrijf dat haar klanten voorop stelt en wilt gaan groeien om nog meer mensen blij te maken met hun internet.

Verder krijg je:

- Een salaris tot €5,500 bruto per maand o.b.v. 40 uur. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- De mogelijkheid om met de nieuwste technieken te gaan werken;
- 25 vakantiedagen;
- De mogelijkheid om intern door te gaan groeien;


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een grote club in de regio Zuid- Holland. Er werken 110 collega’s en ze groeien nog steeds. Ze hebben inmiddels duizenden huishoudens die aangesloten zijn en zien dit aantal graag groeien. Het is een bedrijf waar een ‘hard werken’ mentaliteit heerst, ‘niet lullen maar poetsen’ is een bekende term hier. Groeien vinden ze erg belangrijk maar nog belangrijker is dat jij met ze mee groeit, hier is dan ook alle ruimte voor. Voor de rest kan er remote gewerkt worden met de nieuwste technieken en zijn ze ook heel makkelijk bereikbaar.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / | [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam