user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder in Heemstede bij een landelijke, groeiende en ambitieuze zorgorganisatie

Functioneel Applicatiebeheerder
Home Instead Thuisservice
 • Home Instead Thuisservice
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 28 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij als Functioneel Beheerder onderdeel uitmaken van een innovatieve en snelgroeiende franchiseformule in de zorg?

Home Instead Thuisservice voorziet in de groeiende behoefte aan individuele ondersteuning thuis voor 65+ senioren. Persoonlijke aandacht, ruimte voor individuele keuzes en stimuleren van zelfredzaamheid zijn de kern van onze dienstverlening. Wereldwijd heeft Home Instead meer dan 1000 franchisevestigingen verspreid over 11 landen. Daarmee zijn wij met trots wereldwijd marktleider in de niet-medische seniorenzorg. In Nederland hebben we inmiddels meer dan 30 vestigingen die geleid worden door zelfstandige franchiseondernemers. We groeien hard en onze ambities liggen nog veel hoger: de komende jaren willen we steeds meer senioren in Nederland van dienst kunnen zijn. We willen verschil maken in het leven van senioren! Vanuit de franchisegever organisatie in Heemstede ondersteunen we alle vestigingen in Nederland met onder meer diverse softwaretoepassingen en een passende ICT infrastructuur. Onze groei vraagt continue aandacht voor de ondersteuning van processen en daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team met een:

Functioneel Beheerder

Wat kan jij als Functioneel Beheerder verwachten?
Onze visie op functioneel beheer is: we willen verschil maken voor alle vestigingen van Home Instead Thuisservice door middel van een optimaal werkende informatievoorziening waarbij we met deskundigheid en vanuit een dienstverlenende houding ondersteuning bieden aan onze vestigingen. We beheren voor alle vestigingen het HRM-systeem (Visma.net) en het softwareprogramma dat gebruikt wordt voor de planning, registratie en facturatie van geleverde diensten (Nedap Healthcare/ONS). Als functioneel beheerder ben jij hierin de spin in het web. Je zorgt voor uniformiteit en een hoge kwaliteitsstandaard. Je traint de franchiseondernemers in het gebruik van de software en helpt ze op weg wanneer zij vragen hebben. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de software instellingen, de trainingsmaterialen en de gebruikershandleidingen. Je volgt daarnaast de externe ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en weet deze door te vertalen naar mogelijke toepassingen in de eigen organisatie. Je onderhoudt contacten met onze externe ICT-leveranciers en weet hen optimaal in te zetten. Verder ben je mede verantwoordelijk voor het snel en adequaat oplossen van mogelijke storingen en calamiteiten.
Wij bieden je veel ruimte voor eigen inbreng, actief meedenken en persoonlijke ontwikkeling in een snel groeiende en inspirerende organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
 • Je hebt affiniteit met onze dienstverlening;
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op tenminste hbo-niveau en enkele jaren ervaring met functioneel beheer of applicatiebeheer;
 • Je vindt het leuk om in een snel groeiende organisatie te werken die continu ontwikkelt en je maakt graag de doorvertaling naar wat dit betekent voor het functioneel beheer;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je kunt snel schakelen met collega’s wanneer dat nodig is;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en kunt goed communiceren met je interne klanten op de vestigingen;
 • Je hebt de capaciteiten om kennis over te dragen aan gebruikers door middel van trainingen of persoonlijke ondersteuning.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Nedap/ONS en processen en software binnen de WMO en/of WLZ.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Home Instead Thuisservice voorziet in de groeiende behoefte aan individuele ondersteuning thuis voor 65+ senioren. Persoonlijke aandacht, ruimte voor individuele keuzes en stimuleren van zelfredzaamheid zijn de kern van onze dienstverlening. Wereldwijd heeft Home Instead meer dan 1000 franchisevestigingen verspreid over 11 landen. Daarmee zijn wij met trots wereldwijd marktleider in de niet-medische seniorenzorg. In Nederland hebben we inmiddels 21 vestigingen die geleid worden door zelfstandige franchiseondernemers. We groeien hard en onze ambities liggen nog veel hoger: de komende jaren willen we het aantal vestigingen verdubbelen om zo steeds meer senioren in Nederland van dienst te kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende baan in een dynamische en professionele werkomgeving die continu in ontwikkeling is. Je komt in een team van collega’s die veel plezier in hun werk hebben en die een hoge kwaliteit willen neerzetten voor onze vestigingen in het hele land. De continue groei van onze organisatie biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt rekenen op een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten op je competenties en ervaring.

lees meer

Functioneel Beheerder in Heemstede bij een landelijke, groeiende en ambitieuze zorgorganisatie
Score: 7.5
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Heemstede