Vacature Applicatiebeheerder, ANVA, fulltime, opleidingsmogelijkheden, Breda

in Breda

PEAK-IT
 • PEAK-IT
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een ambitieuze applicatiebeheerder die toe is aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Werk je graag voor een grote internationale organisatie en weet jij de systemen up-to-date te houden en te verbeteren? Dan ben jij de ideale persoon die we zoeken in de omgeving van Breda!

Wat ga je doen als Applicatiebeheerder?
Onze opdrachtgever is intensief gaan samenwerken met een andere grote organisatie. Daarin speel je een belangrijke rol voor het integreren van de daarbij behorende applicaties. Zo zie je toe op gebruikersoplossingen en de implementatie van nieuwe processen, systemen en applicaties. Dankzij jou worden eventuele obstakels in de organisatie tijdig gesignaleerd. Zodoende blijven de systemen up-to-date en worden deze continu verbeterd.

Als applicatiebeheerder:
 • werk je samen met je team aan diverse applicaties om deze zo goed mogelijk te laten functioneren;
 • onderhoud je applicaties;
 • los je incidenten op, voer je standaard changes en service requests uit;
 • maak je selecties en rapportages uit applicatiedata;
 • geef je instructies aan gebruikers over nieuwe functionaliteiten;
 • denk je mee met de klant en geef je advies over het gebruik van de applicatie in processen van de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Het liefst ervaring in de financiële sector en op het gebied van applicatie overschrijdend denken. Verder ben je in staat om met diverse betrokkenen te schakelen binnen een grote organisatie. Je houdt niet van opgeven en werkt zowel zelfstandig als graag samen met anderen in een team. Ook kan je goed met stress om gaan, prioriteiten stellen en weet je snel te schakelen.

Verder beschik je over:
 • mbo werk- en denkniveau;
 • uitstekende kennis in Nederlandse taal;
 • certificering op het gebied van ITIL en ISFS Security of je bent bereid om dit binnen korte tijd alsnog te halen;
 • kennis en ervaring met ANVA (is een pré).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen’ altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte “Your career is our priority”. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekend salaris.

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda