Vacature IT TRAINEESHIP (FEBRUARI 2020) - Naarden

in Naarden

PEAK-IT
 • PEAK-IT
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Traineeship
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij heel graag in de IT aan de slag, maar heb je weinig of geen ervaring in de IT? Heb je misschien zelfs wel een hbo-opleiding gevolgd in een hele andere richting? Geen probleem! Wij bieden een op maat gemaakt IT Traineeship aan waarbij jij, met of zonder enige IT-kennis, (verder) wordt opgeleid tot IT-professional. Dus lees snel verder!

Wat ga je doen tijdens het IT Traineeship?
Middels een op maat gemaakte opleiding bieden wij jou de kans om een start te maken in de IT. Het IT Traineeship duurt een jaar en is opgedeeld in twee keer een half jaar.
Het eerste half jaar draai je mee op de Servicedesk en behaal je verschillende certificaten als CMI (Communicatie met Impact), ITIL4 en Windows 10. In deze eerste periode leer je de basis van IT. Zo maak je onder meer kennis met enkele basiswerkzaamheden en tools, zoals ServiceNow, N-Central, Mitel, SharePoint en Active Directory.

In het tweede half jaar volg je diverse meeloopstages bij onze afdeling Outsourcing & Projecten. Zo ga je meer de diepte in en doe je bredere kennis op van IT, de afdelingen en de verschillende IT-functieprofielen. Hierbij kun je denken aan het opstellen van verbetervoorstellen, proces coördinatie, Service Administration of oplossingen bieden voor bepaalde vraagstukken die spelen binnen de organisatie en dit presenteren aan het management. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij ons doen! Tevens kun je in deze periode nog de laatste vaardigheidstrainingen volgen om je volledig klaar te stomen voor jouw IT-carrière die na deze periode volgt.

Dus even samengevat:
Jij wordt in twee jaar volledig klaargestoomd voor een mooie IT-carrière, waarbij je behoorlijk wat certificaten kunt behalen. De richting die je opgaat en de trainingen die je wilt volgen, liggen in jouw handen. Je krijgt de vrijheid om je eigen traineeship samen te stellen. Natuurlijk helpen wij jou hier wel bij en krijg je je eigen persoonlijke coach om het maximale uit jouw nieuwe carrière te halen.

Wat kun je nou echt na het IT Traineeship?
Na het volgen van deze Traineeship heb je gegarandeerd een vaste baan bij PEAK-IT. Je kunt je enerzijds meer richten op de proceskant of anderzijds meer op de technische kant. Denk hierbij aan functies als Proces Coördinator, Service Administrator of Servicedesk Coördinator. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden binnen de detachering bij een van onze mooie opdrachtgevers.

lees meer

Functie-eisen Als IT Trainee:
 • Word je in één jaar tijd volledig klaargestoomd voor een mooie IT-carrière;
 • Haal je certificaten voor en door de werkzaamheden die je dagelijks verricht;
 • Richt je de weg naar jouw IT-carrière helemaal zelf in samen met een coach;
 • Heb je na het traineeship een vaste baan bij ons!
Waarom past deze functie bij jou?
 • Omdat je je hbo-diploma op zak hebt en maximaal vijf jaar werkervaring in willekeurige richting;
 • Omdat je leergierig, communicatief vaardig en gemotiveerd bent;
 • Omdat je geen uitdaging uit de weg gaat;
 • Omdat je een werkgever zoekt die het beste uit jou haalt;
 • Omdat je nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT;
 • Omdat je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen’ altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte “Your career is our priority”. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 p/m
IT TRAINEESHIP (FEBRUARI 2020)
Score: 8.2
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Naarden