Vacature Senior Systeembeheerder in de omgeving Eindhoven, fulltime, Noord-Brabant

in Eindhoven

PEAK-IT
 • PEAK-IT
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je constant wordt geprikkeld met nieuwe IT-vraagstukken? En wil jij als Systeembeheerder al jouw kennis en creativiteit kwijt bij een innovatieve en dynamische klant in Eindhoven? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Wat ga je doen als Senior Systeembeheerder?
Jij bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de cloud services. Daarnaast ben je betrokken bij het specificeren, plannen, installeren, configureren en onderhouden van de backend-systemen zoals servers, opslagsystemen, netwerken en software in de datacenters. Ook neem jij de verantwoordelijkheid voor het bewaken van de SLA’s en ondersteun je de klanten, zodat zij de geleverde clouddiensten optimaal kunnen benutten. Bovendien verleen je als kennisspecialist ondersteuning bij verschillende vraagstukken die zowel tijdens het verkooptraject als bij storingen en problemen tijdens het gebruik van de clouddiensten optreden. Verder registreer en rapporteer je op een professionele manier vragen die van technische, functionele of bedrijfsprocesmatige aard zijn en geef je advies over de mogelijke oplossingen.

Als Senior Systeembeheerder:
 • ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de cloud services;
 • analyseer je incidenten om terugkerende problemen en oorzaken daarvan te identificeren en deze op te lossen;
 • bewaak je de SLA’s en ondersteun je klanten, zodat zij de geleverde clouddiensten optimaal kunnen benutten;
 • maak je duidelijke afspraken met in- en externe afdelingen over de uit te voeren werkzaamheden, taken, verantwoordelijkheden en planning;
 • lever je rapportages en geef je adviezen aan het management en de directie.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring opgedaan als Systeembeheerder in een Microsoft-omgeving. Als Senior Systeembeheerder ben je deskundig en beschik je over analytische vaardigheden. Zo ben je oplossingsgericht en zie je het als mooie uitdaging om problemen te analyseren en hierop te anticiperen. Daarnaast ben je een echte teamplayer die goed luistert, communicatief vaardig is en niet verlegen is om een praatje te maken met collega’s en eindgebruikers. Klantgerichtheid staat bij jou dan ook hoog in je vaandel. Daarnaast durf jij je verantwoordelijkheid te pakken, initiatief te tonen en adviezen te geven omtrent technisch inhoudelijke vraagstukken. Bovendien weet je goed om te gaan met hectische werkomstandigheden en weet je grootschalige projecten te managen. Tevens zijn dit eigenschappen die jou omschrijven: proactief, resultaatgericht, kritisch en nauwkeuring.

Verder heb je:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring met Microsoft Active Directory, Windows Server 2012, Remote Desktop Services, Load Balancing en ITSM;
 • grondige kennis van storage, networking, back-up, security en connectivity;
 • kennis van Citrix Xenapp, XenDesktop en Netscaler;
 • een goed beeld van virtualisatie technologieën als Hyper-V
 • certificeringen als MCSA/MCSE;
 • uitstekende beheersing van de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen’ altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte “Your career is our priority”. Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je komt terecht bij een organisatie waar jij samen met je collega’s elke dag het verschil maakt. Het betreft een afwisselende, zelfstandige baan in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen.

Ook krijg je:
• een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• de mogelijkheid tot het leasen van een auto;
• goede begeleiding van jouw eigen Fieldmanager;
• uitstekende opleidingsmogelijkheden;
• certificeringen behalen kan bij ons, waarbij wij het lesmateriaal aanbieden;
• ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te werken.

lees meer


 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven