user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Can you bear IT? #IT support van kritieke systemen!

ICT Support
ENAI
 • ENAI Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving #KANS
Wil jij werken in een dynamische omgeving, waarbij je als eerste aanspreekpunt, 24/7 een bijdrage levert aan de continuïteit van o.a. meldkamers en verantwoordelijk bent voor issue-solving en installatie, configuratie en onderhoud aan systemen, applicaties en netwerken?

#GEZOCHT
Wij zoeken een proactieve, stressbestendige teamplayer met een servicegerichte instelling, die zich prettig voelt in een werkomgeving met professionals en beschikt over een flinke dosis analytisch- en doorzettingsvermogen.

#UITDAGING
Als Technical Support Engineer ben je, samen met de andere collega’s van het Client Services Team, het eerste aanspreekpunt voor de klant op het gebied van service & support op onze oplossingen (een combinatie van software en hardware) en hiermee verantwoordelijk voor de 24/7-dienstverlening aan de klant. Het is een dynamische functie met een gevarieerde resultaatverwachting op het gebied van support, beheer & realisatie. Het oplossen van klantvragen staat centraal. Daarnaast behoort het testen, het assembleren, installeren en onderhouden van onze oplossingen eveneens tot je functie.

lees meer

Functie-eisen #NODIG
 • Gezien ons brede portfolio aan oplossingen is een sterke drive voor (kennis)ontwikkeling een must.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent minimaal in het bezit van een ICT diploma op MBO-4-niveau en hebt daarnaast aanvullende cursussen gevolgd op een of meer van de volgende vlakken: MS Windows, Cisco, Linux, SQL of VMWare.
 • Ten slotte ben je bereid om in wisseldiensten de 24/7-dienstverlening buiten reguliere kantoortijden voor je rekening te nemen.

#PORTFOLIO
 • System of systems
 • Platformen
 • Mobiele applicaties
 • Netwerkbeheer
 • Systeembeheer
 • Database
 • Telefoniebeheer
 • Security

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving ENAI, eenvoud in veiligheid en comfort.

Bij ENAI is alles mogelijk is als je er maar hard genoeg voor werkt. Met een gezonde dosis aan ondernemerschap, leiderschap en creativiteit ligt de wereld aan je voeten.

Wij geloven dat je eenvoud kunt brengen in veiligheid en comfort.
Daarom ontwikkelen en onderhouden wij gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor een veilig en comfortabel leven.

Wij zijn niet perfect, leren elke dag, denken in oplossingen, staan altijd voor elkaar klaar en gaan 100% voor het resultaat.

#WAT
- Kennis bedrijf
- Softwareontwikkeling
- Dienstverlening
- Kritieke systemen
- Continuïteit

#HOE
- Flexibiliteit, wij zeilen scherp aan de wind.
- Doen, wij weten van beetpakken.
- Expertise, klanten kunnen op ons bouwen.
- Kansen, wij zien kansen en zijn gek op beren.
- Trots, wij, samen, ENAI.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

#AANBOD

• Een uitdagende, zelfstandige rol waarbij professionele dienstverlening aan de klant centraal staat.Het eerste half jaar omvat een uitgebreide leercurve waarmee je in sneltreinvaart wegwijs wordt gemaakt in ons portfolio aan oplossingen, ons klantenbestand en onze organisatie.
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De semadienst inclusief leaseauto behoren (na het opleidingstraject) tot de rol.

lees meer

Contactpersoon Mevr. S. van Leeuwen
088-36540 00
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel