user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Can you bear IT? IT support van kritieke systemen!

ICT Support
ENAI
 • ENAI
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij werken in een dynamische omgeving, waarbij je als eerste aanspreekpunt, 24/7 een bijdrage levert aan de continuïteit van o.a. meldkamers en verantwoordelijk bent voor issue-solving en installatie, configuratie en onderhoud aan systemen, applicaties en netwerken?
 
Wij zoeken een proactieve, stressbestendige teamplayer met een servicegerichte instelling, die zich prettig voelt in een werkomgeving met professionals en beschikt over een flinke dosis analytisch- en doorzettingsvermogen. 

Als Technical Support Engineer ben je, samen met de andere collega’s van het Client Services Team, het eerste aanspreekpunt voor de klant op het gebied van service & support op onze oplossingen (een combinatie van software en hardware) en hiermee verantwoordelijk voor de 24/7-dienstverlening aan de klant. Het is een dynamische functie met een gevarieerde resultaatverwachting. Het oplossen van klantvragen staat centraal. Daarnaast behoort het testen, het assembleren, installeren en onderhouden van onze oplossingen eveneens tot je functie.

lees meer

Functie-eisen
 • Gezien ons brede portfolio aan oplossingen is een sterke drive voor (kennis)ontwikkeling een must.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent minimaal in het bezit van een ICT diploma op MBO-4-niveau en hebt daarnaast aanvullende cursussen gevolgd op een of meer van de volgende vlakken: MS Windows, Cisco, Linux, SQL of VMWare.
 • Ten slotte ben je bereid om in wisseldiensten de 24/7-dienstverlening buiten reguliere kantoortijden voor je rekening te nemen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ENAI, eenvoud in veiligheid en comfort.

Bij ENAI is alles mogelijk is als je er maar hard genoeg voor werkt. Met een gezonde dosis aan ondernemerschap, leiderschap en creativiteit ligt de wereld aan je voeten.

Wij geloven dat je eenvoud kunt brengen in veiligheid en comfort.
Daarom ontwikkelen en onderhouden wij gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor een veilig en comfortabel leven.

Wij zijn niet perfect, leren elke dag, denken in oplossingen, staan altijd voor elkaar klaar en gaan 100% voor het resultaat.

#WAT
- Kennis bedrijf
- Softwareontwikkeling
- Dienstverlening
- Kritieke systemen
- Continuïteit

#HOE
- Flexibiliteit, wij zeilen scherp aan de wind.
- Doen, wij weten van beetpakken.
- Expertise, klanten kunnen op ons bouwen.
- Kansen, wij zien kansen en zijn gek op beren.
- Trots, wij, samen, ENAI.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Can you bear IT? IT support van kritieke systemen!
Score: 8.4
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel