user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Cloud Productivity Engineer | Innovatief + Regelruimte | Eindhoven | Part Time

Vacature Eindhoven

KSS NL B.V
  • KSS NL B.V Bedrijfsprofiel
  • HBO / Universitair, Minimaal 1 jaar ervaring
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je weet alles van actuele Cloud-ontwikkelingen, (on-premise) software- en besturingssystemen…!

KSS is onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie met ruim 2000 medewerkers voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie werken de divisies KSS, Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar, Kwink, RIJKT, KluppluZ en Click samen vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie.

Doelstelling: De afdeling ICT technisch beheer bestaat uit 11 personen, waarvan 4 Servicedesk medewerkers, 7 Cloud Engineers en een teamleider. De totale ICT afdeling bestaat uit 28 collega’s. De primaire taak van de Cloud Productivity Engineer is het mede-ontwerpen en in stand houden van een goed functionerende en actuele Cloud Infrastructuur, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen op ICT en de behoefte van onze interne klantomgeving van 2000 gebruikers.

Het eerste grote project waarmee je start is om samen met je collega’s de huidige ICT-omgeving uit te faseren en volledig over te laten gaan naar de cloud. In dit project ga je incidenteel ook naar onze interne klanten toe die op diverse locaties zitten om ervoor te zorgen dat de migratie vlekkeloos loopt. Er wordt veelal gebruik gemaakt van de nieuwste versies van de Microsoft producten in de cloud, waaronder Windows Server 2016, Azure AD, Office365. Ook wordt er gebruik gemaakt van branche specifieke applicaties.

De functie: Je komt in het Office 365 team, en zal je voornamelijk gaan bezighouden met: • Het SCOM en Mobile Device Management. • Proactief beheren en onderhouden van de ICT Infrastructuur; • Bewaken en doorontwikkelingen van de architectuur; • Uitvoeren (complexe) ICT-projecten, bijvoorbeeld migratie Office 365 en SharePoint; • Adviseren over en doorvoeren van wijzigingen in de ICT Infrastructuur; • Opstellen procedures, documenteren en status verantwoordingen afgeven; • Bijhouden en onderkennen van trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT en adviseren over de toepasbaarheid binnen KSS en Wij zijn JONG; • Signaleren knelpunten/problemen en ontwerpen van oplossingen; • Onderhouden contacten met gebruikers of klanten en incidenteel ga je ook naar ze toe bij een migratie of als het een nieuwe klant is.

lees meer

Functie-eisen Het profiel:
•    Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
•    Je beschikt over MCSA/MSCE-certificeringen of bent bereid deze te behalen;
•    Je beschikt over ervaring als cloud engineer, cloud consultant, netwerkbeheerder of SharePoint systeembeheerder;
•    Je hebt kennis van PowerShell, MS Windows server 2012/2016, Office 365 en Azure;
•    Je hebt ervaring met het inrichten of een migratie van de Cloud omgeving;
•    Je beschikt over goede analytische en probleemoplossende vaardigheden; 
•    Je stijl van communiceren kenmerkt zich als klant en resultaatgericht; 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving KSS biedt bedrijfskundige oplossingen voor maatschappelijke organisaties die zich richten op de ontwikkeling van kinderen. Wij zorgen ervoor dat deze organisaties alle voorzieningen hebben die nodig zijn om zich optimaal te kunnen richten op kindontwikkeling; denk aan ICT, financiën, marketing en communicatie, HR, huisvesting, onderhoud en inkoop. KSS is landelijk actief voor ruim 200 kindcentra en onderwijsvoorzieningen. Bij KSS zijn ongeveer 100 professionals in dienst op ons kantoor te Eindhoven. We bieden een duurzaam arbeidsperspectief aan nieuwsgierige, innovatieve, creatieve professionals; zowel jonge als ervaren mensen.

KSS is onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie met ruim 2000 medewerkers voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie werken de divisies KSS, Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar, Kwink, RIJKT, KluppluZ en Click samen vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat we direct en indirect iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én in die van onze medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.652 - € 3.580 p/m

CAO Kinderopvang, schaal 9 (min €2652,- tot €3580,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)
Aantal uur per week 40
32 of 36 ( 4X9 is mogelijk)
Overige info Wij bieden:
Naast een afwisselende functie in een team waar humor en betrokkenheid belangrijke waarden zijn, bieden we:
•    Een contract voor 32 of 36 uur (4x9 is mogelijk);
•    Contract van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
•    Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 9 (min €2652,- tot €3580,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)
•    Ruim 5,5 weken vakantie, 26 vakantiedagen per jaar bij 36 uur;
•    Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer bij een reisafstand vanaf 10 kilometer.
Er zijn doorgroeimogelijkheden in de organisatie, we zorgen ervoor dat je de nieuwste certificeringen in je vakgebied kunt volgen zodat jij jou ambities kunt realiseren. Tevens heb je de mogelijkheid om thuis te werken, je krijgt een laptop en telefoon van de zaak, er zijn gratis parkeermogelijkheden bij ons kantoor en het opnemen van ouderschapsverlof of zorgverlof behoort tot de opties. 
We vragen je om alleen te reageren, als je aan het profiel voldoet. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate van Neerven, interim Recruiter KSS via email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 
Op onze website www.kss.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Je sollicitatie ontvangen we graag per via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. o.v.v. vacaturenummer 18.015. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet in behandeling genomen.

 

lees meer

Renate van Neerven Contactpersoon Mevr. Renate van Neerven
0631692886
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Eindhoven
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven