Contact

XINNO https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/019756e986b99f0bb5442dc10068452812f2c1f961736324.jpg
Buitenveldertselaan 106
1081AB Amsterdam Noord-Holland NL

0202420800
Score: 9.5
Stemmen: 62

XINNO

Vacatures & Werken bij XINNO

XINNO
Bekijk ICT vacatures

Bij Xinno werken IT professionals die in de advocatuur, het notariaat of de zakelijke dienstverlening hebben gewerkt. Door de ruime ervaring met IT oplossingen - bezitten onze professionals kennis van branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve IT oplossingen.

Xinno levert aan meer dan 1700 professionals makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud. De online werkplekken zijn eenvoudig uit te breiden met alle gewenste branche specifieke programmas. De cloud omgeving van Xinno helpt de advocatuur om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn. Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn.

Werk zorgeloos. Overal. Altijd.

Xinno houdt van

IT oplossingen
Wij hebben jarenlange ervaring in het doen wat wij het liefste doen: juridische professionals helpen hun cliënten optimaal te ondersteunen door het voorzien van branche gerichte IT oplossingen.

Het ontzorgen van onze klanten
Wij hebben als doel om onze klanten op een prettige manier te ontzorgen op het gebied van IT. Dit doen wij met kwalitatief ingerichte server omgevingen, de best-of-breed software en expertise en niet te vergeten een vriendelijke lach.

Klantbeleving
De klantbeleving staat bij Xinno erg hoog in het vaandel en wij willen dan ook altijd onze klanten het beste bieden.

Familiare sfeer
We zijn een klein bedrijf en vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt. Het merendeel van onze medewerkers zit hier langer dan 5 jaar en er is altijd ruimte voor plezier en gezelligheid. Ons motto is; Lol maken wanneer het kan en hard werken wanneer dat moet.

XINNO Vacatures > 1 openstaande ICT vacature
Cloud engineer (senior en of medior) / vast in omg Amsterdam Zuidas-virtual desktop RDS hypervisors
Amsterdam MBO niveau 4 Junior/Medior
XINNO
Bekijk ICT vacatures