Vacature Linux Engineer Rotterdam

in Rotterdam

Experis
 • Experis
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als system operations engineer, ontwerp en bouw je de infrastructuurplatform voor federatief identiteitsbeheer. Je werk zal miljoenen eindgebruikers bereiken. We verwachten dat je een expert wordt op het gebied van systeemautomatisering en beveiliging,  daarnaast wordt ook verwacht dat je je expertisegebied uitbreidt. In deze rol zul je zowel je collega's als onze klanten meenemen in het proces. We hebben verschillende spannende projecten.

Enkele van de uitdagende taken van een Linux Engineer:
● Maken van een zeer veilige infrastructuuroplossingen binnen ons expertisegebied;
● Ontwerpen en implementeren van infrastructuuroplossingen die de beschikbaarheid maximaliseren en
stabiliteit;
● Continue evaluatie van de infrastructuur om de beveiliging te beperken en te minimaliseren
kwetsbaarheden;
● Bewaking van de databases en actief bijdragen om de prestaties te verbeteren
en beveiliging of met andere verbeteringen komen;

lees meer

Functie-eisen
 • HBO opleiding afgerond, het is een pre als dit is in de volgende richtingen: Informatica, Applied Science, ICT;
 • Ervaring met Linux/Unix is een pré;
 • Infrastructuurervaring is een pré zoals PostgreSQL, MySQL, VMWare (virtualisatie), Apache, Tomcat, Cisco, Juniper, Nagios;
   

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving We gaan naar een nieuwe samenleving waarin iedereen een betrouwbare herbruikbare digitale technologie met een eigen identiteit heeft. Deze digitale identiteit kan worden gebruikt om veilig informatie uit te wisselen, in te schakelen in transacties op afstand en bescherming van vertrouwelijke gegevens en apparaten. Als voorbeeld DIGID en internetbankieren! Deze digitale identiteit wordt geïntegreerd in je telefoon, auto, IoT-apparaten en zal - onder andere: een schakel zijn om direct en veilig bij jouw supermarkt online te kunnen bestellen. De opkomst van wereldwijde online vertrouwensrelaties tussen personen en organisaties is een paradigmaverschuiving die de rol van de bestaande instelling zal veranderen zoals banken en overheden. De impact van deze verschuiving is enorm, maar kwetsbaar. Wij geloven dat een sociale onderneming als wij de beveiliging in de ​​toekomstig voor de online transacties zullen verbeteren. Wij creëren nieuwe kansen met behoud van de privacy van burgers en het vermijden van enkele punten van mislukking. We willen dat u zich bij ons aansluit om deze visie om te zetten in realiteit.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Markconform salaris
Linux Engineer Rotterdam
Score: 8.2
Stemmen: 32

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam