Vacature Systeembeheerder B2B - Utrecht

Utrecht

Experis
 • Experis Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dit doe je voor onze klant
Voor onze grootzakelijke klanten sta jij paraat als wijzigingen en updates in hun systemen nodig zijn. En dat niet alleen: je levert derdelijns support en je lost complexe technische problemen en storingen op. Van het troubleshooten van audioproblemen in voice-systemen tot het koppelen van slagbomen aan het Skype for Business platform. Als Systeembeheerder B2B ben je van alle markten thuis. Ook sta je klaar voor jouw collega’s als zij bij jou komen met vragen of voor advies. Jouw kennis zet je in om het team naar een hoger niveau te tillen. Zo vormen jullie een sterke ploeg die onze klanten snel en professioneel op weg helpt. Als het aankomt op richtlijnen en procedures is nog niet alles strak vastgelegd. Dit geeft jou de vrijheid om jouw mening te geven, ideeën te opperen en te handelen naar eigen inzicht.
 
Zó doe je dit
 • duiken in complexe technische storingen en deze zelfstandig oplossen. Dit doe je meestal vanuit ons kantoor in Utrecht. Af en toe ben je bij de klant op locatie. En ligt de oplossing niet voor handen? Dan ga je zelf op onderzoek uit om het probleem toch op te lossen;
 • monitoren van de klantomgeving en wijzigingen en updates doorvoeren;
 • adviseren van klanten met betrekking tot hun functionele wensen en wijzigingen en updates in hun (netwerk)systemen;
 • onderdeel uitmaken van interne (verbeter)projecten;
 • onderhouden van relaties. Meerdere keren per jaar stap je in jouw leaseauto om jouw klanten te bezoeken.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt hét

Je pakt het initiatief bij het zelfstandig oplossen van complexe storingen en weet dat updates draaien soms beter buiten kantoortijd kan gebeuren. Ook heb je voor deze vacature Systeembeheerder B2B:
 • hbo-werk- en -denkniveau;
 • in ieder geval 3-4 jaar werkervaring als Systeembeheerder of Technical Support Engineer, waarbij je zeer goede kennis hebt opgedaan van Windows-, netwerk- en voice-systemen. Skype for Business, Office 365, Windows en SQL Server omgevingen, SharePoint, Anywhere365, Avaya, Cisco, VMware, Citrix, AudioCodes (SBC, SBA, SPS, MediaPack), KEMP, Intercom (Robin). Jij kent ze;
 • een of meerdere van de volgende certificaten op zak: MCSE Productivity (Windows Server 2012/2016, Office365, Skype for Business Server 2015), SQL Server 2012/2014, Azura, Exchange, SharePoint en CCNA.
Heb jij nog meer ervaring? Dan maak jij direct kans om als Senior aan de slag te gaan binnen dit team.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Jij versterktHet Cloud Productivity Technical Advanced-team vind je in het gloednieuwe kantoor bij Hoog Catharijne op Utrecht Centraal. Als Systeembeheerder B2B tref je hier elf collega’s die de voice-, Windows- en netwerksystemen van grootzakelijke klanten beheren. Van introvert tot outgoing en van jong tot oud. Je treft het hier aan. Ondanks die verschillen is het een hecht team dat voor elkaar opkomt, grapjes met elkaar uithaalt, elkaar oppept en ook buiten werktijd samen een hapje eet of een biertje drinkt. Jouw leidinggevende, Service Coördinator, zegt waar het op staat. En om het beste resultaat te behalen en medewerkers het meeste plezier uit hun werk te laten halen, sluit hij het werk aan op ieders kwaliteiten. De organisatieAls communicatieprovider biedt de organisatie, klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireerd het bedrijf mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Met meer dan 8.000 medewerkers is het bedrijf vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m

Arbeidsvoorwaarden

• 40 uur per week;
• Detavast voor 6 maanden. Doe je het goed, dan heb je een kans op overname;
• Per direct beschikbaar;
• Woonachtig in regio Utrecht (of bereid om hier naartoe te reizen);
• Salaris ligt tussen de €2500 en €4000 (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van je relevante werkervering.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Jason Juch via 06-46928634. 
Contactpersoon Dhr. Fokko Smedema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht