Vacature Business Intelligence

Business Analist
Experis
  • Experis
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Onze klant, een volledig geautomatiseerde containerterminal, heeft een duidelijke missie. Voor een veilige, naadloze verbinding tussen land en zee. Een verbinding die landen, markten en klanten met elkaar verbindt, waardoor jaarlijks miljoenen containers hun eindbestemming kunnen vinden, overal ter wereld. Om dit te bereiken, geven we het onze beste. Elke dag. Gebruik maken van de toewijding, het talent en de expertise van onze collega's en gebruik maken van de meest geavanceerde, duurzame technologie die beschikbaar is binnen onze sector. Dit maakt de werking en services van onze klant een van de meest klantgerichte, innovatieve en technologisch geavanceerde ter wereld. Een positie waar we trots op zijn en die we willen behouden.

In de nauwe interactie tussen mensen, apparatuur en systemen speelt Business Intelligence een belangrijke rol. IT vormt de ruggengraat van de terminal en zorgt voor maximale prestaties van systemen en een vlotte en tijdige uitwisseling van gegevens die nodig zijn om een ​​volledig geautomatiseerde terminal te ondersteunen, uit te voeren en te optimaliseren. Met een sterke toewijding aan de dagelijkse operatie en een focus op de toekomst, biedt onze Business Intelligence niet alleen essentiële inzichten voor de besluitvorming van bedrijven, maar ook een nieuwe standaard voor zowel APMT als de sector. Om ervoor te zorgen dat we altijd een stap voor blijven, zijn we momenteel op zoek naar praktische BI-experts.

lees meer

Functie-eisen Onze BI-omgeving is opgezet rond Microsoft stack (SQL Server 2016) als de backend en MicroStrategy als de front-end rapportagetool, waarbij af en toe R wordt gebruikt om specifieke analyses uit te voeren. Het is uw dagelijkse taak om gegevens te laten werken voor de (interne) klant, te werken in een 24/7 omgeving, u samen te werken met eindgebruikers en BI-collega's om oplossingen te ontwerpen en ontwikkelen die bruikbare inzichten genereren. Samen met uw teamleden werkt u aan complexe en uitdagende projecten om gegevensbronnen toegankelijk te maken, mobiele en vaste gegevens te integreren en gegevens geschikt voor te stellen. Van u wordt verwacht dat u in een dergelijke omgeving werkt, dankzij uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met een pragmatische aanpak en een scherp gevoel voor humor. En natuurlijk hoeven we geen datamodellen uit te leggen;
praktisch lezen in uw slaap is het vereiste niveau van expertise om onze duurzame oplossingen naadloos te integreren.

hoofdverantwoordelijkheden: 
• integratie van bronnen in ons datawarehouse en bedrijfsbrede datamodel;
• afstemming met informatieanalisten, zorgen voor efficiënte en effectieve BI-oplossingen;
• documenteren van uw werk, zorgen voor herleidbare logica;
• continu verbeteren van bestaande BI-oplossingen;
• coaching van eindgebruikers, waardoor BI-volwassenheid en -gebruik toenemen

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m

Arbeidsvoorwaarden
Lid zijn van het APMT MVII BI-team in nauwe relatie tot het wereldwijde BI-team van APMT.
• een sleutelrol in een zeer innovatieve, snelle en internationale omgeving;
• de mogelijkheid om het verschil te maken, werkend op het snijvlak van BI in de sector van de containerterminals;
• een open en boeiende werkomgeving;
• ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei

lees meer

Business Intelligence
Score: 7.6
Stemmen: 15

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maasvlakte Rotterdam