user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Oracle Ontwikkelaar Rotterdam

Technisch ApplicatiebeheerderDeveloper
Experis
 • Experis Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn zsm op zoek naar een Oracle Ontwikkelaar voor één van onze klanten in Rotterdam!
 
Er staat een groot aantal uitdagingen te wachten om verdere flexibilisering en optimalisering van ons IT landschap en verkorting van de Time To Market te realiseren. De IT afdeling heeft als doel op een gestructureerde wijze te werken aan beheer, veiligheid en doorontwikkeling, maar ook door flexibel in te kunnen springen op innovaties.
 
Algemeen
De ontwikkelaar komt te werken in een van beide scrum teams. We zijn dus op zoek naar een collega die een echte team player is, flexibel is en gedreven wordt door het creeren van waarde voor de organisatie en haar klanten.  Je  hebt lef, een hoog energie niveau en positieve instelling. Door jouw hands on mentaliteit  draag je graag bij aan de professionalisering van het scrum team en het behalen van de doelstellingen in een continue veranderende organisatie. Hierin overzie je het totaalsysteem en streef je naar rol overstijgende optimalisatie. Je doet aan kennisuitwisseling met vakgenoten (guilds) en gaat actief in overleg met collega ontwikkelaars en architecten om tot goede oplossingen te komen. Je bent stressbestendig, schroomt niet om het gesprek aan te gaan over inhoud en samenwerking met collega’s, kan goed binnen een scrum team als onderdeel van een team samenwerken, bent pragmatisch ingesteld maar met een sterk oog voor kwaliteitsborging en verbeteringen zijn hierbij altijd cruciaal. Daarnaast heb je ook goede communicatieve vaardigheden richting eindgebruikers.

lees meer

Functie-eisen Algemeen
 • Een HBO/WO opleiding in Informatica;
 • Goede relevante werkervaring;
 • Ervaring met werking in een Agile/Scrum team;
 • Goede communicatieve vaardigheden.
Skills/Ervaring:
 • Minimaal Outsystems bootcamp hebben doorlopen en ervaring met applicatie development.
 • Ruime kennis en ervaring Oracle inclusief PL/SQL en SQL
 • oracle serverside concepts, pl/sql
 • Kennis en ervaring met JDeveloper
 • kennis en ervaring met Redwood is een pre
 • Ervaring met werken in een scrum team

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De afdeling IT bestaat uit een professioneel en hecht team van ontwerpers, beheerders, testers en architecten. Vanuit een agile organisatie werken we aan Oplossingen voor de tuinders om energiekosten zo laag mogelijk te maken. Dit realiseren we doordat de scrumteams, de business en de klant met elkaar intensief samenwerken om de ambities te realiseren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m

Tarief gebeurt in overleg
Overige info Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Zakaria Ait El Hadj via 06-46928454.
Contactpersoon Dhr. Zakaria Ait El Hadj
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam