user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Scrum Master

Scrum Master
Experis
 • Experis Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering / Freelance
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ONLY FOR DUTCH SPEAKING APPLICANTS - English resumes will not be answered.

Opdrachtbeschrijving
De Belastingdienst werkt met 5 teams aan de verbetering en modernisering van haar digitale dienstverlening. De vernieuwing is een samenwerkingsverband tussen het onderdeel Klantinteractie en Services (frontend/klantperspectief) en Informatievoorziening (techniek). De veranderingen worden gerealiseerd via de aanpak van Service design, met behulp van nieuwe generieke voorzieningen waaronder een nieuw generiek extern portaal. Het doel van het nieuwe externe portaal is om één eigentijds gezicht te tonen naar burgers en bedrijven en wendbaarder te worden naar de toekomst toe.We zoeken een scrummaster voor de 2 multi-disciplinaire realisatieteams. Beide teams realiseren ten behoeve van het Generieke Portaal. Van de scrummaster wordt verwacht dat die de agile principes centraal en actief houdt en de safe/srummethodiek optimaal laat werken voor deze teams. Daartoe faciliteert en begeleidt hij/zij de daily stand-ups, de planning en refinements sessies, zowel als demo/review als de retrospective. En heeft de taak om samen met de andere opdracht: 
In een samenwerkingsverband van de afdelingen KI&S en GBS wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s.

Realisatieteams:
• Zijn verantwoordelijk voor de realisatie van de userstories van de epics en features die opgeleverd worden door het design- en solution (voorbereidend) team
• Ontwikkelen en beheren functionaliteit zoveel mogelijk onafhankelijk van andere teams
• Daarnaast is er ook één realisatieteam wat zich specifiek op het fundament richt, waarbij functionaliteiten en services ontwikkeld worden voor de frontend realisatieteams.Een multi-disciplinaire teams bestaat uit een Productowner (1), Frontend ontwikkelaars (2), Analist (1), interactie-ontwerpers (2), redacteuren (2) en testers (1).

lees meer

Functie-eisen SKILLS AND ROLE REQUIREMENTS: 

Eisen Wensen: 
 • 4 jaar Ruime ervaring met Agile ontwikkeling en de rol van scrum master 
 • 2 jaar Ervaring in faciliteren van technisch georiënteerde teams, maar met een sterke affiniteit met klantgerichte disciplines, zoals redactie ontwerp, visual design, redactie. 
 • 2 jaar Ervaring met SAFe als agile methodiek. 

Wensen: 
 • Stimuleren lerend vermogen en persoonlijk leiderschap 
 • Resultaatgericht 
 • Gestructureerd, goed kunnen organiseren 
 • Ervaring met Design Thinking of Service Design is een pré. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m

Freelance - Max €100 an hour
Overige info Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Fokko Smedema via 06-46928356.
Contactpersoon Dhr. Fokko
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht