user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder
Experis
 • Experis Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Je bent als applicatiebeheerder in een constante zoektocht naar balans, je bent sterk gericht op de functionele eisen en wensen van gebruikers en tegelijkertijd is de haalbaarheid, toekomstvastheid en betaalbaarheid van oplossingen ook van belang. Daarin speel je als applicatiebeheerder een belangrijke rol, je bent als geen ander in staat te beoordelen wat de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit technisch betekent en welke keuzes daarin zijn te maken.
Jij bent als applicatiebeheerder het eerste aanspreekpunt voor een breed portfolio van standaard- en maatwerkapplicaties die de werkzaamheden van de business ondersteunen. Je maakt de vertaling van gebruikerswensen naar (technische) oplossingen. Daarvoor beheer je de benodigde applicatie-omgevingen en wijzigingen en breng je deze naar productie (Change- en Releaseproces). Ook verleen je tweede- en derdelijns gebruikersondersteuning door het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen (Incident- en Probleemproces). Daarnaast begeleid je implementaties, test je nieuwe functionaliteiten en let je erop dat de applicatie goed blijft functioneren na aanpassingen in de infrastructuur. Deze wijzigingen stem je van tevoren af met alle betrokken partijen
Ook bewaak je de (technische) beschikbaarheid en de beheerinrichting van applicaties volgens de afspraken, stel je technische beheerhandleidingen op en onderhoud je deze. Daarnaast behoort tot jouw verantwoordelijkheid het opstellen en beoordelen van technische en functionele vraagstukken. Je kijkt verder dan ad hoc oplossingen, je signaleert en analyseert mogelijke verbeteringen van applicaties en processen en adviseert het management hierover. Ook denk je mee over manieren om het dienstverleningsniveau van de afdeling verder te verbeteren.
Als applicatiebeheerder ben jij onderdeel van het applicatiebeheerteam. Je houdt van informatie delen, je benadert collega’s wanneer je een ander perspectief op een incident nodig hebt en je houdt iedereen op de hoogte van jouw werkzaamheden. Daarnaast vind je het ook leuk om te brengen; je helpt collega’s graag als ze jouw inbreng nodig hebben.

Wat wij belangrijk vinden
Allereerst heb jij een passie voor technologieJe neemt een proactieve houding aan bij het beheren van applicaties en het ondersteunen van gebruikers, en neemt zelf initiatieven om verbeteringen en vernieuwingen door te voeren. Je werkt nauwkeurig, en kunt probleemoplossend en klantgericht denken. Zo vind jij het belangrijk om jouw kennis up-to-date te houden, maak je jezelf nieuwe kennis snel eigen en ga je mee in de snelle ontwikkelingen. Als applicatiebeheerder heb jij veel contact hebt met veel verschillende mensen, zoals gebruikers van de applicaties, leidinggevenden en leveranciers. Je kunt daarom goed luisteren, hebt sociale voelsprieten om de verkregen informatie juist te interpreteren, en je gebruikt begrijpelijke taal. Tot slot kun jij zowel goed zelfstandig als in een team werken.

lees meer

Functie-eisen Kwaliteiten/competenties
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, beschikt over een afgeronde, professionele, vakgerichte ICT-opleiding en bent goed bekend met ITIL, ASL en BiSL
 • Je hebt kennis en ervaring met Office365
 • Je hebt kennis van Excel, VBA en Sharepoint (dit is een pré)
 • Je bent bereid om kennis op te doen over diverse applicaties, bijvoorbeeld IManage en Afas Profit (Fiscaal, HRM en CRM)
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Een gerenommeerd bedrijf in de financiële sector.
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m

Arbeidsvoorwaarden:

• 27 vakantiedagen
• Premievrij pensioen!
• Iphone (ook voor privé-gebruik)
• Deelname MLTC
• Collectieve zorgverzekering

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Fokko Smedema via +31 0646928356.
Contactpersoon Dhr. Fokko
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amstelveen