user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature .NET Developer

Developer
Experis
 • Experis
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man/vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door onze klant en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.
 
Onze klant is de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologieën. Je werkt met de nieuwste versie van:
 • C#
 • .NET, .NET Core en .NET Standard
 • ASP.NET MVC, ASP.NET Web API en ASP.NET Core
 • HTML5
 • Microsoft Azure
 • AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO-/WO-werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET. Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar developers die het leuk vinden om te werken voor een groeiend regiokantoor in Rotterdam en Den Haag waar momenteel met 30 gemotiveerde mensen een mooie klantenkring wordt bediend. Zo kun je denken aan: DSW, Sator, Dura Vermeer en Heerema. We doen hier opdrachten zowel in huis bij de klant als ook op ons moderne kantoor langs de A4 in Den Haag. Wij helpen onze softwaregedreven klanten succesvol te zijn en dit doen we door op strategisch niveau mee te denken over hun softwareontwikkeling. We verwachten de komende tijd hard te groeien; groei waar jij je bijdrage aan gaat leveren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m

Werken bij onze klant biedt veel kansen en mogelijkheden. Bij onze klant bepaal je zelf hoe ver je gaat doorgroeien. Je kunt je specialiseren als professional, maar als wij en jij beiden mogelijkheden zien, helpen wij je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. Wij bieden in ieder geval een uitgebreide gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.
Daarnaast staat een goed werkklimaat hoog in het vaandel bij onze klant. Dit is terug te zien in goede werkomstandigheden en een positieve bedrijfscultuur, maar zeker ook in de arbeidsvoorwaarden. Als je bij onze klant in dienst treedt, kun je rekenen op een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder biedt onze klant uitstekende mogelijkheden voor opleiding, een overwerkregeling, het behalen van certificeringen en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering.

lees meer

.NET Developer
Score: 7.5
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam