user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Consultant in de omgeving Stellendam

Business Consultant
Experis
 • Experis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in de IT? Dan ben jij de geschikte kandidaat waar ik naar op zoek ben! ATS is op zoek naar een enthousiaste, commercieel ingestelde consultant (fulltime 40 uur). Standplaats is Stellendam. ATS is een internationaal bedrijf met vestigingen in het buitenland en Nederland. Als Consultant heb je een brede functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen/onderhouden van klanten en advies geven voor het gebruik van software systemen zoals ERP of CRM. Daarnaast ben je intern belangrijk voor het verbeteren van de software en voortgang van het ontwikkelen samen met de Software Developers. Je bent zeer nieuwsgierig en ook bereid om zelf bij te leren. Mocht de klant tegen bepaalde processen aanlopen of problemen mee hebben ben jij de aangewezen persoon om samen met de klant en de Software Developers tot een oplossing te komen.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/MBO opleiding afgerond;
 • Affiniteit met IT;
 • Communicatief vaardig;
 • Ervaring met SQL;
 • Relevante ervaring in een soortgelijke functie.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Experis bemiddelt al meer dan 30 jaar professionals voor vaste posities (werving & selectie) en op interimbasis. Ook bieden we projectoplossingen en zp-contractering. We doen dat vanuit drie specialismen: IT, Finance en Engineering. Daarnaast bemiddelen we professionals binnen de vakgebieden Marketing & Communicatie, Human Resources, Supply Chain & Inkoop, Sales & Accountmanagement, Industrial Engineers en Office Support. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van ExperisIT zijn de bedrijven Peak-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

Onze overtuiging is dat met plezier werken vanuit persoonlijke drijfveren, leidt tot succes. Experis verbindt de ambitie van opdrachtgevers met de talenten van professionals. Als deze samenkomen, behalen we samen een optimaal resultaat. Dit doen we met veel enthousiasme, succes en toewijding. Talent en de wil om je te blijven ontwikkelen, zorgen ervoor dat een professional vandaag én morgen het verschil maakt. Wij dagen professionals uit om de regie te nemen over hun eigen ontwikkeling. Experis faciliteert hierin en helpt organisaties bij het aantrekken, stimuleren en blijven ontwikkelen van talent. Samen met onze opdrachtgevers en professionals kijken we wat nodig is om het verschil te blijven maken. Nu en in de toekomst. Experis is actief in 50 landen wereldwijd. We zijn onderdeel van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m

• Een markconform salaris tussen de 4000-5000 euro afhankelijk van ervaring en opleiding;
• De mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf;
• Opleidingen en trainingen;
• Elke vrijdagmiddag een borrel, teamuitjes.

lees meer

IT Consultant in de omgeving Stellendam
Score: 7.5
Stemmen: 28

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Stellendam