user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technical Support Specialist (Systeembeheer en Applicatiebeheer)

ApplicatiebeheerderSysteembeheerder
ABB
  • ABB
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract / Freelance
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Technical Support Specialist
 
Je maakt onderdeel uit van een internationaal team dat hoogwaardige softwareadvies- en monitoringsystemen voor de marine sector ontwikkelt, beheert en aflevert. Daarnaast
werk je nauw samen met de Support Engineers, Project Engineers, R&D Engineers en met de service afdeling in Rotterdam.
 
Taken :
Als Technical Support Specialist ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning in de breedste zin van het woord. Je vaste standplaats is ons kantoor in Dalfsen, waarbij je zorgdraagt voor de technische ondersteuning van de OCTOPUS systemen, zowel richting de klanten als interne afdelingen (bijvoorbeeld in samenwerking met R&D ter verbetering van het product).
 
Ook ben je betrokken bij de technische voorbereiding van de projecten, het samenstellen, configureren en testen van de computer systemen. Daarnaast stel je met enige regelmaat OCTOPUS systemen in bedrijf (wereldwijd), waarbij het geven van instructies aan de crew een onderdeel van je werk is.
 
Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer:
- Technische support voor OCTOPUS-systemen en aanverwante ABB-apparatuur,
- Het OCTOPUS systeem inbedrijfstellen aan boord van schepen,
- Technische project voorbereiding, configuratie en testen van OCTOPUS systemen,
- Instructies geven aan de gebruikers aan boord.

lees meer

Functie-eisen Profiel:
-     Je bent in het bezit van een opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van Maritieme Techniek, Elektrotechniek of Datacommunicatie.
-     Je hebt een uitstekende beheersing van  de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
-     Je bent bereid om op locatie (wereldwijd) systemen te installeren (ongeveer 20% van de werktijd is op locatie).
-     Je beschikt over de Kennis van computers, seriële communicatie en computernetwerken.
-     Kennis van scheepssystemen (navigatie systemen, machinekamer systemen) is een pré
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving ABB is een wereldomvattend concern op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. ABB staat bekend als de grootste leverancier van industriële motoren en aandrijvingen, generatoren, windindustrie en elektriciteitsnetten wereldwijd. ABB’s technologieën stuwen ’s werelds grootste cruiseschip voort.ABB Marine & Ports biedt een compleet pakket geïntegreerde software-, elektrotechnische en automatiseringsoplossingen voor de maritieme wereld. Onze systemen zijn gebaseerd op de toonaangevende technologie van ABB op het gebied van power, aandrijvingen en automatisering en bewijzen al decennia lang dat ze aan de hoge eisen van marine- en offshore-toepassingen voldoen. Het ABB AbilityTM Marine Advisory System – OCTOPUS is toonaangevend binnen de marine- en offshore-industrie en biedt het meest complete portfolio aan software modules wat betreft het optimaliseren van de veiligheid, efficiëntie en werkbaarheid van schepen op zee. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m

We bieden je een afwisselende baan in een internationaal concern dat de ontwikkeling van zijn medewerkers, kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel draagt. Daarnaast bieden we je in deze functie de mogelijkheid om je te specialiseren in ABB producten en systemen. Uiteraard bieden we je een concurrerend en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Technical Support Specialist (Systeembeheer en Applicatiebeheer)
Score: 9.6
Stemmen: 50

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dalfsen