Vacature Fullstack developer / PHP - Laravel / Javascript - Vue.js / 24 - 40 uur / Eindhoven

Vacature Eindhoven

Full Stack Developer
Brendan&MacKenzie
 • Brendan&MacKenzie Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij werken aan gave projecten voor uiteenlopende bedrijven? Ben je onderzoekend van aard en wil je graag mee denken over de strategie en toekomstige development processen van een dynamisch en snel groeiend bedrijf? Dan is deze job als fullstack developer wellicht iets voor jou!

Als fullstack developer bij Brendan&MacKenzie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe back-end en front-end systemen binnen een breed scala aan projecten. Samen met je nieuwe collega zorg jij ervoor dat deze systemen betrouwbaar, snel en schaalbaar zijn. Je zult voornamelijk in het PHP framework Laravel werken en het Javascript framework VueJs. Daarnaast werken wij ook met ReactJS en NodeJS.

Omdat we een relatief klein team zijn zal je veel verantwoordelijkheden krijgen. Jij zult mede bepalen hoe de ins en outs van systemen zullen functioneren. Daarbij zul je in het gehele ontwikkel traject meedraaien en mee denken. Ook verwachten wij dat je je kennis en ervaring zal inzetten om de al bestaande development processen en standaarden binnen ons bedrijf te verbeteren. Uiteraard moedigen wij je aan om nieuwe ideeën, technieken en frameworks in te brengen als je denkt dat deze beter tot hun recht komen.

Aan wat voor projecten zul je gaan werken?
Onze klanten zijn een leuke en gevarieerde groep bedrijven die in allerlei sectoren actief zijn. Er is 1 bindende factor tussen deze bedrijven en dat is dat zij allemaal willen innoveren op technisch vlak binnen hun branche. Zo hebben wij klanten die park rangers in Afrika en Azië door middel van technische hulp middelen wil ondersteunen in de strijd tegen de stroperij, vooruitstrevende uitzendbureaus en payroll bedrijven die met moderne IT-systemen werken en gave App start-ups in zowel het binnen- als buitenland.

Bij een groot deel van deze klanten zijn wij volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de systemen. Bij andere projecten ondersteunen wij een al bestaand development team. Bij alle projecten geven de klanten ons de ruimte om onze kennis en expertise in te zetten zoals wij deze het beste benut achten.

Waar ga je werken?
Je zult gaan werken bij een jong en dynamisch bedrijf dat de ambitie heeft om de komende jaren door te groeien. Ons nieuwe kantoor is gevestigd in het Glasgebouw op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. In dit stadsdeel bruist het van de innovatieve bedrijven, gezellige restaurantjes en leuke winkels. Strijp is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij geloven dat goed werk voort vloeit uit een fijne werk omgeving waar een goede en gezellige sfeer heerst. Daarom werken wij hard aan ons nieuwe kantoor om ervoor te zorgen dat deze mooi en goed uitgerust is en jou voorziet in alle gemakken. Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer waar we graag samen dingen doen.

Ons team bestaat momenteel uit vijf developers met ieder een eigen specialisme. Denk hierbij aan front-end, back-end, iOS en Android developers.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk/denk niveau
 • Werkervaring is een pre
 • Aantoonbaar gewerkt aan verschillende projecten (Denk hierbij aan hobby projecten, studie projecten etc.)
 • Kennis en werkervaring met PHP Laravel
 • Kennis en werkervaring Javascript
 • Ervaring met frameworks zoals NodeJS, VueJs en ReactJS is een pre
 • Ervaring met version control zoals Github en/of Bitbucket

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Brendan&MacKenzie is een jong, klein en dynamisch software bedrijf in Eindhoven. Met een gecombineerde passie voor design en technologie ontwikkelen wij uiteenlopende IT-producten voor bedrijven in heel Nederland.

Onze diensten bestaan uit consultancy, UI/UX design, Android development, iOS development, web development en back-end development. Wij als bedrijf proberen continue te groeien en vernieuwen, daarom werken we zoveel mogelijk met de laatste technieken, frameworks en languages.

Wij zijn gevestigd in het leukste stukje Eindhoven, namelijk Strijp-S. Dit is het creatieve hart van de stad waar vele innovatieve en leuke bedrijven, winkels en horeca gelegenheden bij elkaar zitten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat bieden wij jou?

• Gezellige en informele werk sfeer
• Veel zelfstandigheid
• Een plek waar er naar jouw ideeën geluisterd wordt
• Kans om met een bedrijf mee te groeien
• Eerlijk salaris
• Gratis lunch
• Biertjes/wijntjes/frisjes op vrijdagmiddag

lees meer

Aantal uur per week 24 - 40 uur p/w
24 tot 40 uur per week
Overige info Interesse?
Leg kort uit waarom je graag bij ons wil komen werken en welke skills je hebt. Heb je niet alle bovenstaande skills, geen probleem. Laat ons weten waar jij goed in bent en dan komen wij zo snel mogelijk bij jou terug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Nicolas Nelson
0610199014
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven