user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8055/13f38004b2a63420eb611de4234b9a6e/
Godebaldkwartier 419
3511DT Utrecht Utrecht NL

0882346519
Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL)
Score: 8.5
Stemmen: 17

Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL)

Godebaldkwartier 419, Utrecht

Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL)
  • Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL)
  • Utrecht
  • > 250 medewerkers
  • 0882346519

Integraal kankercentrum Nederland
Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is een onafhankelijk kennis- en kwaliteitsinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg met de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) als belangrijkste basis. Met de cijfers uit de NKR doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk. Samen met zorgprofessionals bepalen we de registraties, rapportages en verbeteringen om de oncologische en palliatieve zorg in Nederland naar een nog hoger niveau te tillen. Dit doen we onder meer vanuit onze multidisciplinaire tumorteams: medewerkers met verschillende achtergronden werken samen op een tumorsoort om zo optimaal kennis en kunde te kunnen benutten. Met KWF Kankerbestrijding en NKF richt IKNL zich via www.kanker.nl ook op patiënten. IKNL is een organisatie van ongeveer vijfhonderdvijftig medewerkers verspreid over acht locaties in Nederland.

Werken bij Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL)? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
6 vervulde ICT vacatures
Manager IT operations (vervuld)
Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) Heb jij ervaring met het beheeren van complexe ICT Infrastructuren en het aansturen van beheerpartners? Het je ervaring met outsourcing, contract- en demandmanagement? Weet ..
Database administrator Microsoft SQL (vervuld)
Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied? Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van database ..
Informatiearchitect (vervuld)
Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) Goede informatie is onmisbaar voor de verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Hierbij speelt de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) een prominente rol. Om deze ..
Projectmanager bij Integraal Kanker Centrum Nederland (vervuld)
Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) biedt als kennisinstituut onderzoekers, zorgprofessionals en patiënten actief ondersteuning bij het verbeteren van de ..
Functioneel beheerder ICT omgeving Utrecht (vervuld)
Wil je werken in team van enthousiaste en gedreven mensen? Vind je het leuk om de kracht van ICT tot uiting te laten komen? Kun je een brug slaan tussen bedrijfsprocessen en ..
Functioneel beheerder Office 365 (vervuld)
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en kijk je verder dan de grenzen van je eigen vakgebied? Kun je een brug slaan tussen bedrijfsprocessen en ICT? Dan zijn wij ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht