user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Hardware ontwikkelaar in de omgeving Groningen

Embedded Developer
Cirrus
  • Cirrus Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een technisch talent met industriële elektronica kennis en ervaring!

De functie:
- In een team van hard- en software ontwikkelaars werk je samen aan de ontwikkeling van klantspecifieke industriële elektronica en embedded software. Een dergelijke ontwikkeling doorloopt het gehele traject vanaf het opstellen van de functionele specificaties via het technisch ontwerp en de implementatie tot en met de validatie van een prototype.
- Als hardware ontwikkelaar ben je technisch verantwoordelijk voor de door jou te ontwikkelen industriële elektronica.
- Je communiceert met klanten over technische zaken.
- Je wordt in het offertestadium betrokken bij de uren- en productiekostprijscalculaties van nieuwe projecten en je verleent technische ondersteuning aan de accountmanager tijdens verkoopgesprekken.
- Als senior kan je projectverantwoordelijk zijn. Dat betekent dat je verantwoordelijk kan zijn voor het uiteindelijke eindproduct dat je zelfstandig of samen met je collega's tot stand brengt. Je maakt daarbij planningen, bewaakt deze, voert overleg met de klant en bewerkstelligt dat milestones gehaald worden.
 

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde technische HBO studie is een pré.
- Gedegen ervaring in het ontwikkelen van industriële elektronica.
- Het efficiënt oplossen van complexe technische vraagstellingen en het co-debuggen van lastige HW/SW issues moet een boeiende uitdaging voor je zijn.
- Doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en een 'dat-lossen-we-wel-op' mentaliteit zijn daarbij onmisbaar.
- Je bent een teamspeler met ambitie om door te groeien en je hebt een passie en drive voor je vak.
- Professionele kennis van en ervaring met (meerdere van) de volgende kennis- en technologiegebieden:
digitale en analoge interface technieken, RF interface technieken, EMC, power supply circuits, microcontrollers en applicatieprocessoren, DSPs, FPGAs, en VHDL (een pre), DDR3 & 4 memory technologieën, schematic capture en PCB design (Altium), high speed pcb design technieken, programmeertaal C, veldbus- en netwerkinterfaces.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Cirrus is specialist op het gebied van werving & selectie binnen diverse branches. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van kandidaat en opdrachtgever. Daarbij staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 of 36 uur is bespreekbaar
Overige info Jij vindt bij ons:
- Een uitdagende, zelfstandige baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
- Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie, afhankelijk van de ervaring.
- Een gedegen inwerkperiode.
- Een interessante mix van nieuwe technologieën en uitdagende projecten.
- Een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.
- Een werkomgeving waarbij werken in teamverband en leren van elkaar de basis is.
- Een vaste werkplek in een fantastische woonomgeving in of bij de gezellige studentenstad Groningen.

Onze opdrachtgever 
Is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële elektronica en embedded software als besturing in industriële en wetenschappelijke toepassingen. 
De klanten van onze opdrachtgever zien onze opdrachtgever als co-maker en partner, en bevinden zich in de high-tech machine-, apparaten- en instrumentenindustrieën. Onze opdrachtgever is actief in verschillende branches zoals de medische, automotive, maritieme en agricultuur sectoren, zowel in Nederland als internationaal. De
marktbenadering kenmerkt zich door een uitgesproken klantgericht denken en doen. Kwaliteit en partnership, gekoppeld aan kennis van de nieuwste en bewezen technologieën.
Waardering voor de werkzaamheden is de drive. Er heerst het besef dat het enthousiasme, de inzet en de betrokkenheid van de medewerkers de basis is van de successen die met elkaar worden gevierd.
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Clermonts
06-18641257
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor C# programmeur in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Groningen