user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder met een warm hart en een koel hoofd (24-32 uur per week)

in Amsterdam

113 Zelfmoordpreventie
  • 113 Zelfmoordpreventie
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 24 - 32 uur p/w
Functieomschrijving Functieprofiel:
* Je adviseert over de opzet, inrichting, het beheer en het gebruik van de informatiesystemen en op het gebied van innovatie en procesverbetering.
* Je vertaalt de informatiebehoefte van de organisatie naar concrete toepassingen.
* Je adviseert het management over de inrichting, verbetering en eventuele vervanging van applicaties.
* Je zorgt voor correcte data-uitwisseling tussen verschillende applicaties en monitort deze.
* Nadruk ligt in deze functie op het functioneel applicatiebeheer, maar ook technisch applicatiebeheer en ICT-support horen tot de werkzaamheden.
* Je onderhoudt contact met leveranciers van applicaties.
* Je configureert en beheert ICT-applicaties en licenties, test patches en nieuwe releases en implementeert deze.
* Je draagt zorg voor de juiste uitvoering van digitale processen en je weet eventuele incidenten snel op te lossen.
* Je zorgt voor toegankelijke werkinstructies en gebruikershandleidingen gericht op het optimaal gebruik van de informatiesystemen en zorgt ervoor dat deze steeds up-to-date zijn.
* Je instrueert, begeleidt en adviseert gebruikers in het gebruik van nieuwe of gewijzigde informatiesystemen.
* Je bent verantwoordelijk voor het toekennen van gebruikersrechten en verzorgt het autorisatiebeheer.
* Je bent aanspreekpunt voor ICT-vragen en beheert de systeeminstellingen.
* Met jouw expertise lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en ingebruikname van ICT-applicaties.
* Je maakt deel uit van een team bestaande uit een informatiemanager, een systeembeheerder en een supportmedewerker.

 

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van je?
Je beschikt idealiter over een afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau aangevuld met relevante en aantoonbare ervaring als applicatiebeheerder en/of supportmedewerker. Je hebt ervaring met het beheren van gegevensbestanden en softwareapplicaties. Kennis en/of ervaring met meerdere van onderstaande systemen van 113 is een pré: Livecom callcentersoftware, e-healthsystemen, roostersoftware, CRM-systemen, PROM-systemen, SPSS/R, en BI-systemen.
Je bent zelfstandig, volhardend en vindingrijk in het oplossen van uiteenlopende problemen. Je hebt een hands-on mentaliteit, neemt initiatief en weet prioriteiten te stellen. Je bent enthousiast, communicatief sterk en je beschikt over een hoge mate van servicegerichtheid. Je bent iemand met een positieve werkhouding. Je hebt affiniteit met de werkzaamheden van 113 en onze missie wil je voor de volle 100% ondersteunen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor suïcidepreventie. Onze missie is dat wij streven naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos zelfmoord pleegt. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks honderden suïcides meer kunnen worden voorkomen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg moderner en menselijker wordt georganiseerd. Suïcidale mensen en hun naasten kunnen 24x7 en anoniem een beroep doen op ons online hulpaanbod met crisishulplijnen, online therapie en zelfhulpmodule. Dit aanbod wordt gerealiseerd door bevlogen professionals, vrijwilligers en stagiairs.

113 is niet alleen een onafhankelijke zorgaanbieder, maar ook een aanjager van suïcidepreventie in de samenleving en (geestelijke) gezondheidszorg. Wij ontwikkelen en verspreiden trainingen voor hulpverleners en gatekeepers. Samen met onze partners zetten we innovatieve landelijke projecten op binnen en buiten de zorg. We ontwikkelen ons continu in samenwerking met de Vrije Universiteit.

Hierdoor staan wij wereldwijd bekend als koploper op het gebied van e-mental health voor mensen met ernstige en acute problematiek. We nemen actief deel aan internationale netwerken zoals de European Alliance Against Depression en de International Zero Suicide Movement. In Nederland werden we door Vrij Nederland en Kennisland uitgeroepen tot een van de Radicale Vernieuwers in het jaar 2014.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.407 - € 3.894 p/m

afhankelijk van opleiding en ervaring, daarnaast behoort een arbeidsmarkttoeslag tot de mogelijkheden.
Applicatiebeheerder met een warm hart en een koel hoofd (24-32 uur per week)
Score: 7.9
Stemmen: 47

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam