user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Servicedesk medewerker

ICT Servicedesk Medewerker
Triodos Bank
 • Triodos Bank
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Over vragen die bij een ICT Servicedesk binnen komen hoeven wij jou niets meer te vertellen. Dat is voor jou bekend terrein. Via telefoon, de Self Service Portal, of aan onze servicebalie komen de vragen binnen. Jij weet én geeft het antwoord. Heb je de oplossing niet paraat, dan achterhaal je deze bij je collega’s uit de tweede lijn. Met onze Single Point of Contact manier van werken blijf je contactpersoon voor de medewerkers. Jij houdt hen pro-actief op de hoogte van de ontwikkelingen; nog voordat zij vragen naar de status, heb je ze al geïnformeerd. Dit vind jij een belangrijk onderdeel van je werk, een medewerker moet zich gehoord en geholpen voelen. Daarbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Kortom, jij doet er alles aan om onze medewerkers verder te helpen. Dit doe je:
 • op een persoonlijke, vriendelijke en professionele manier
 • als spil tussen de medewerker en de tweede lijn collega’s (Application Support, Development, Systeembeheer, ...)
 • op een klantvriendelijke manier waarbij je met gemak lastige situaties om kunt buigen naar iets positiefs en komt ook daadwerkelijk met oplossingen
Met veel plezier beman jij met enige regelmaat de servicebalie waar je als een ware ambassadeur het goede imago van de ICT Servicedesk hoog houdt. Dit doe je bijvoorbeeld door de oververhitte collega die aan het einde van de dag met een kapotte laptop komt binnen rennen op z’n gemak te stellen. Door jouw doortastende manier van werken weet je de collega met een goed gevoel naar huis te laten gaan, óók als het je niet is gelukt om de laptop per direct te repareren.
Als ICT Servicedesk medewerker sta je midden in de organisatie en heb je ontzettend veel interactie met de business. Niet alleen met onze Nederlandse collega’s, maar ook met die uit Engeland, België, Spanje, Duitsland en Frankrijk.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt affiniteit met ICT en bij voorkeur een ICT opleiding op mbo niveau afgerond
 • Ervaring in een soortgelijke functie en organisatie
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt goede kennis van een breed scala aan tablets, desktops, laptops en computerapplicaties zoals Microsoft Office
Verder leer je snel en bent in staat om jezelf nieuwe systemen en applicaties eigen te maken. Met jouw frisse kijk en actuele kennis van zaken weet je processen te optimaliseren en proactief met verbetervoorstellen te komen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Spaans
Bedrijfsomschrijving Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ruim 1350 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al meer dan 35 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daar worden we toe in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving.

Bij Triodos hebben we een open en transparante bedrijfscultuur. Groei staat bij ons voorop, we geloven in opleiding en scholing. In Nederland werken we vanuit ons hoofdkantoor in Zeist. Reis jij met ov? Dan is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee: vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden een dynamische, informele werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie waar ruimte is voor jouw eigen ideeën en initiatief. Waar verantwoordelijkheid, hard werken en deadlines halen hand in hand gaan met uitgebreid lunchen, inspirerende ontmoetingen en gezamenlijke borrels. Daar bovenop heeft Triodos Bank ook nog eens goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

• Een marktconform salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt
• De mogelijkheid om twee weken extra vakantiedagen te kopen
• Een aantrekkelijke pensioensregeling
• Een zeer interessante fietsregeling en een goede reiskostenregeling
• De optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering

lees meer

ICT Servicedesk medewerker
Score: 8.1
Stemmen: 32

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist