Vacature PHP Developer

Back-end (Web)Developer
Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een creatief gezelligheidsdier en heb jij ook nog eens ervaring als PHP Developer? Wellicht ben jij dan wel de perfecte aanvulling op dit team van developers in Boxtel!
Vanuit een prachtig statig pand in Boxtel beginnen de creatieve ontwikkelaars elke ochtend met het omzetten van de klantwens in software. Een hecht team dat elkaar perfect aanvult omdat iedereen uitblinkt in zijn eigen specialisme. Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer. Met jouw zeer goede kennis van Laravel weet je je weg al snel te vinden in de repositories en libraries van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid gaan vallen.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar die uitblinkt in zijn specialisme, PHP (Laravel). Je bent een gedreven medewerker die graag samenwerkt. Omdat onze opdrachtgever wil blijven uitblinken is het belangrijk dat zij constant op de top van hun kunnen presteren. Het is daarom belangrijk dat jij feedback kan geven én incasseren. Op deze manier blijft iedereen scherp!
 • Ervaring met PHP (Laravel).
 • Ervaring met koppelen en integreren van API's
 • Ervaring in het ontwikkelen van Restful API's.
 • Ervaring met CI/CD, Unit Testing is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Aanbod
Wij bieden een functie in een uitdagende omgeving binnen een informeel maar zeer gedreven team. Je komt te werken in een team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten inzet om de beste software voor zijn klanten te ontwikkelen.

lees meer

Overige info Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ed Bekkers van Hupp Recruitment, via 013-3034117.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Ed Bekkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Boxtel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Boxtel