Vacature Front End Developer ( JavaScript )

in Oisterwijk

Front End Developer
Citrus Andriessen
 • Citrus Andriessen
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als ervaren Front End Developer met goede communicatieve skills, werk je graag in een team, maar alleen kom je ook uitstekend uit de verf. Bij Citrus Andriessen wordt gewerkt in multidisciplinaire scrumteams. Je bent gedreven en weet om te gaan met deadlines, dit gaat goed gepaard met plezier en collegialiteit. Want naast hard werken ben je ook in voor een vrijdagmiddagborrel of een potje gamen. Analytisch denken en commitment zijn competenties die jou verder omschrijven.
Het liefst bouw je mooie en innovatieve dingen. Je gaat met plezier naar jouw werk, want samen met professionele en gedreven collega's kom jij het beste tot je recht. Jouw spirit? Het kan altijd beter en je doet er alles aan om het voor de eindgebruiker mooier, leuker en nog makkelijker te maken. Je bent nieuwsgierig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit maakt jou vaardig en misschien zelfs een tikkeltje eigenwijs.
Waar het bij Citrus Andriessen Groep (CAG) om draait is het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige software oplossingen. En we doen meer dan dat; we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Daar draag jij je steentje aan bij. Op een Agile manier ontwikkel je software, van sprint naar sprint. Nog geen ervaring mee, geen nood, we leren het je graag!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Front End ontwikkeling
 • Ervaring met technieken en frameworks zoals Angular, NodeJS, HTML5, CSS, Javascript en Typescript.
 • Ervaring met versiebeheer en branching strategieën
 • Ervaring met Quality Assurance (Unit testing, Jest, SonarQube)
 • Ervaring met CI/CD (GitLab, Jenkins)
 • Kennis van Java en RESTful webservices is een pré
 • Kennis van UIX is een pré
 • Ervaring met scrum is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Waar het bij Citrus Andriessen Groep (CAG) om draait is het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige software oplossingen. Citrus Andriessen is creatief; heeft lef en zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Je werkt samen met aandacht in een gedreven team om de ambitieuze doelen te behalen, zoals afgesproken voor de huidige sprint. Het team wil leren van en met elkaar om zo de transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

CAG biedt je een uitdagende functie in een cultuur waar inbreng van ideeën wordt gewaardeerd. Je krijgt van ons bij de functie goed passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op. En misschien wel het belangrijkste, je komt in een tof bedrijf met leuke collega's, een gezellige sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen. O ja, en heb je ons kantoor al gezien? We zitten bij de leerfabriek in Oisterwijk, ga snel kijken, werken moet namelijk ook leuk zijn!

lees meer

Front End Developer ( JavaScript )
Score: 8.7
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk