Vacature Cloud Engineer

Vacature Oisterwijk

Cloud Engineer
Infield ICT
 • Infield ICT
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Cloud Engineer bij Infield ICT loop je altijd een stapje voor als het gaat om technologie! Wij zijn op zoek naar een specialist die klant en collega kan overtuigen van zijn kijk op IT op zijn expertise gebied: the Cloud.
Infield ICT in Oisterwijk doet het anders, doen wat ze beloven, luisteren en leveren. De IT specialisten werken als partner voor klanten uit Nederland tot Curaçao. Samen zorgen zij dat IT een toegevoegde waarde met slagkracht wordt binnen de ondernemingen. Om dit te kunnen bereiken werkt Infield met een team bestaande uit proactieve, ondernemende medewerkers met lef. Herken jij jezelf hierin? En heb je reeds enkele jaren ervaring als Consultant / Cloud Engineer? Wellicht is dit dan wel de uitdagende baan die je zoekt!

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Cloud Engineer. Je hebt reeds enkele jaren werkervaring en bent toe aan de volgende stap! Je komt te werken in een proactief en gemotiveerd team. We zijn op zoek naar iemand met dezelfde enthousiaste instelling. Bij Infield krijg je veel vrijheid, hier moet je mee om kunnen gaan. Je bent zelfstandig, kan goed plannen en weet werk en privé prima in balans te houden. Daarnaast heb jij;
 • Minimaal een HBO opleiding, of aantoonbare ervaring op dat niveau.
 • Minimaal 4 jaar ervaring als consultant (of system engineer), Cloud engineer.
 • Je hebt diepgaande kennis van Linux en/of windows en bijvoorbeeld VMware (gecertificeerd).
 • Je hebt kennis (of wilt deze opdoen) van configuratie management tooling zoals Chef,Puppet en Git(lab)
 • Je hebt kennis (of wilt deze opdoen) van Powershell of andere scripting talen.
 • Jouw ambitie ligt in de Cloud.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Infield ICT vereenvoudigt de IT-architectuur van ondernemingen en zorgt voor grip op de 'cradle-to-grave' lifecycle van de infrastructuur. Infield ICT denkt mee van concept en idee tot realisatie en operatie.

Infield ICT spreekt klare taal die voor iedereen begrijpelijk is. Klanten worden partners: in goed overleg worden uitdagingen geanalyseerd en samen wordt naar passende oplossingen gezocht. Op deze manier kan architectuur geleverd worden die ‘fit-for-purpose' is. Samen komen we tot een resultaat waar iedereen blij mee is. De mensen staan hierbij centraal. Kenmerkend voor Infield ICT is dat ze alleen diensten en producten leveren waar ze écht achterstaan. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Infield biedt een fijne werkplek tussen enthousiaste, hardwerkende collega's. Je krijgt alle ruimte om te excelleren. Denk aan ruimte voor eigen initiatief én uiteraard een ruim studiebudget. Zo kun je deelnemen aan trainingen en seminars in het binnen- en buitenland!
Daarnaast bieden we goede voorwaarden zoals mobiliteitsregeling, laptop naar keuze, een telefoon- en internetvergoeding en meer. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

lees meer

Overige info Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ed Bekkers van Hupp Recruitment, via 013-3034117.

Hupp ondersteunt Infield ICT met het invullen van deze vacature.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Britt Smithson
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk