Vacature Analytische Software Developer

Vacature Kerkdriel

Software Developer
Office Athletes
 • Office Athletes
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat mee ontwikkelen aan de software van Office Athletes die wereldwijd door maar liefst 600.000 gebruikers gebruikt wordt. Je begrijpt dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij deze Brabantse organisatie. De software is gericht op ergonomie en het verbeteren van het welzijn, de gezondheid en de productiviteit van werknemers. Als Software Developer C# / Angular ontwikkel je mee aan de server producten van de applicaties.

Wij zijn op zoek naar een developer in hart en nieren. Dit gaat namelijk verder dan standaard development werkzaamheden. Je gaat de server producten mee uitdenken, ontwikkelen én uitbreiden. Dit doe je op de Microsoft Core. Daarnaast ben je analytisch, om de producten te optimaliseren ga je onder andere queries opstellen en verdiepen in de Cloud. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht dé developer voor deze innovatieve organisatie!

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een C# Developer met oog voor detail en kwaliteit. Het is daarom belangrijk dat je gedreven bent en daadwerkelijk het verschil wil maken. Je bent een kritische collega met een sterk analytisch vermogen. Er wordt gewerkt op basis van SCRUM in sprints van 4 weken. Ervaring in een SCRUM team is een pré. Daarnaast vragen wij:
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Kennis van en ervaring met C# en ASP.NET Core Angular en Typescript;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft SQL, Visual Studio, Git en Azure;
 • Je bent een developer in hart en nieren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Office Athletes is de specialist in het ontwerpen, distribueren en verkopen van ergonomische hardware- en softwareoplossingen voor de digitale kenniswerker, zowel in Nederland als in het buitenland. Office Athletes heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en USA. Uitbreiding van het eigen netwerk, waaronder Frankrijk, zal op korte termijn plaatsvinden.

Jij gaat aan de slag met de client producten, hierin verzamelt Office Athletes informatie over computergebruik. Ze registreren of de gebruiker gebruik maakt van muis of toetsenbord en houden het gebruiken of juist niet gebruiken van sneltoetsen en functies in de gaten. Ook het gebruik van hardware en zit-statafels wordt geregistreerd. De gegevens uit deze IoT omgeving gebruiken zij om inzichten, tips en sturing te geven op het gebied van gezondheid en computergebruik. Daarnaast beschikt de server o.a. over modules voor centraal beheer van de applicatie en vragenlijsten.

Office Athletes is de paraplu waaronder de volgende 2 bedrijven(merken) behoren, dit zijn BakkerElkhuizen en ErgoDirect.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dit bieden we jou
Je gaat werken in een team van vier software developers, een UX designer en een product manager vanuit het kantoor in Kerkdriel. Een fijne, rustig gelegen werkplek met genoeg mogelijkheden tot ontspanningen. Een mooie keuken waar gezamenlijk geluncht wordt, een lekker dakterras en een gezellige lounge area! Op termijn zal dit kantoor verhuizen naar Vught.

Kenmerkend is de fijne samenwerking van het team. Het team werkt informeel maar zeer gedreven samen om de beste resultaten te leveren. Office Athletes biedt een zeer goed salaris en uiteraard ook bijpassende voorwaarden. Denk aan uitstekende opleidingsmogelijkheden en elke dag een verzorgde lunch!

lees meer

Overige info Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Ed Bekkers via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Office Athletes bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Britt Smithson
0133034117
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Kerkdriel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Kerkdriel